Kate Hudson, siluetă perfectă la 17 luni după ce a născut al treilea copil

Vedeta în vârstă de 40 de ani, mamă a trei copii, arată fabulos. Ea a slăbit 12 kilograme după ce a născut a treia oară.

Kate Hudson și-a recăpătat silueta după ce a născut al treilea copil, o fetiță, Rani Rose Hudson Fujikawa, în octombrie 2018. Actrița în vârstă de 40 de ani arată senzațional în imaginile pe care le-a realizat pentru promovarea ținutelor sport ale mărcii Fabletics.

Într-una dintre fotografiile publicate joi, fiica actriție Goldie Hawn râde în timp ce stă suspendată, ținându-se cu mâinile de o bară metalică, îmbrăcată cu colanți și un top sport gri cu imprimeu care îi subliniază abdomenul plat, picioarele și brațele lucrate la sală.

În altă imagine, Hudson își arată silueta fără cusur stând într-un picior.

Ea a pozat și într-un alt echipament, compus din colanți și top de culoare albastră cu linii negre subțiri. Cu palmele și încheieturile mâinilor învelite în bandaje de protecție, actrița se sprijină pe o frânghie albă, sugerând că se află pe un ring de box, într-o ipostază care denotă forță și seducție.

Hudson colaborează cu Fabletics încă de la lansarea acestui brand, în 2013, notează Daily Mail.

Actrița căsătorită din 2017 cu actorul şi compozitorul Danny Fujikawa i-a mărturisit fostei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey că platforma WW (Weight Watchers) a ajutat-o să reintre în formă după ce a născut al treilea copil.

"Tocmai născusem și îmi doream să fac parte din această comunitate care te inspiră", a explicat ea cum a slăbit aproape 12 kilograme.

Rani Rose Hudson Fujikawa este primul copil al actriței cu actorul şi compozitorul Danny Fujikawa. Fetița a fost botezată după bunicul pe linie paternă, Ron Fujikawa, "un bărbat deosebit de care ne este dor", a spus Kate.

Vedeta mai are un băiat cu fostul ei soţ, Chris Robinson, fost solist al The Black Crowes, şi unul cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, cu care a fost logodită.

Kate Hudson nu a mai jucat într-un film din 2017, când a apărut în "Marshall", dar își va face revenirea pe ecrane în acest an, în musicalul "Music", debutul regizoral al cântăreței Sia, în care apar și Maddie Ziegler și Leslie Odom Jr.

Actrița va juca și în "Mona Lisa and the Blood Moon", alături de Ed Skrein și Craig Robinson, producție semnată de Ana Lily Amirpour.

În perioada în care nu a filmat, Kate nu a dus doar o viață de femeie casnică, preocupată doar de creșterea copiilor.

Ea a scris prima sa carte, "Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body, and Pretty Fun: Creating and Celebrating a Lifetime of Tradition". Totodată, ea a devenit ambasadoarea brandului New York & Company și și-a promovat colecția de blugi Soho Jeans, dezvoltând și propria colecție fashion pentru această marcă.

Împreună cu mama sa, Kate a realizat o colecție capsulă, în beneficiul MindUp și al fundației Goldie Hawn.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod