Justin și Hailey Bieber au vândut prima casă: Le-a plăcut alta mai mult

Cele două vedete au renunțat la casa din Beverly Hills în care au stat la început. Ca să scape de ea, au redus prețul cu jumătate de milion de dolari după ce au făcut o altă investiție imobiliară.

Justin și Hailey Bieber au vândut prima lor casă, în care au stat împreună la început. "Mișcarea" survine după ce în 2020 ei au făcut o achiziție uriașă, cumpărând cu 25,8 de milioane de dolari o proprietate luxoasă situată în apropiere, într-o zonă șic din Los Angeles.

Întrucât portofoliul său imobiliar s-a mărit, cuplul s-a decis să vândă casa din Beverly Hills în care a stat din 2019 până în vara anului trecut.

Casa cu cinci dormitoare și șapte băi a fost achiziționată cu 7.955.000 de dolari, cu mai bine de o jumătate de milion de dolari în minus față de prețul cu care au cumpărat-o Justin și Hailey, scrie TMZ.

Sursele citate de tabloidul online american au declarat că de vânzarea proprietății s-au ocupat agentul imobiliar Dalton Gomez, logodnicul cântăreței Ariane Grande, reprezentatul agenției Compass, în timp ce cumpărătorul a fost reprezentat de Steven Schaefer și Jay Luchs, de la agenția Schaefer and Luchs.

Identitatea noului proprietar nu a fost dată publicității.



Justin Bieber și soția lui se plictisiseră de mai mult timp de casa în care au locuit la începutul relației lor, notează Daily Mail. În octombrie 2020, starul a postat pe Instagram mai multe imagini din această locuință, într-o încercare de "sondare a terenului" pentru scoaterea acesteia la vânzare. El s-a oferit atunci să o cedeze cu tot mobilierul dacă găsea un cumpărător potrivit.

Construită în 1930, în stilul colonial Monterey, locuința se întinde pe 566 de metri pătrați și are, printre altele, o bucătărie spațioasă cu o insulă generoasă în centru, bar, cramă, bibliotecă și sală de cinema.

În garaj încap două mașini, iar în curtea interioră se află o cabană cu vatră pentru foc și o piscină splendidă, cu un mic bazin pentru copii alături.

Și grădina din fața casei, în care se află mai mulți măslini, este încântătoare.

Citește și: Kristen Stewart și-a luat casă în Los Angeles. Prețul pe care l-a plătit vedeta pentru vila în stil mediteranean


Proprietatea e destul de izolată, fiind mărginită de numai cinci case. Deși foarte spațioasă, fosta casă a lui Bieber pare modestă în comparație cu noua lui reședință, scrie Daily Mail.

Situată într-o zonă exclusivistă din Beverly Park, proprietatea în care starul și soția lui s-au mutat în vara anului trecut se întinde pe o suprafrață de un hectar.

Casa care a costat 26 de milioane de dolari are șapte dormitoare și zece băi, o piscină infinity, o peluză cât un teren de fotbal, precum și un teren de tenis.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod