Julia Roberts, la 53 de ani: 35 de imagini cu frumușica din „Pretty Woman“ care a cucerit lumea cu zâmbetul ei

Julia Roberts a împlinit 53 de ani. Exact, 53! Vedeta din „Pretty Woman“ rămâne la fel de frumoasă, iar talentul actoricesc continuă să-i asigure succesul după o carieră de trei decenii.
La 53 de ani, pe care i-a împlinit pe 28 octombrie, Julia Fiona Roberts rămâne așa cum o știm dintotdeauna: Frumușica. Titlu întărit și de alegerea ei, în 2017, de către revista People, drept cea mai frumoasă femeie din lume, la 26 de ani după ce a apărut pentru prima dată pe coperta numărului special al acestei reviste. Cu cinci astfel de titluri în portofoliu și deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brockovich", Julia Roberts este una dintre cele mai importante figuri de la Hollywood.

Vedeta avea doar 23 de ani când a apărut pentru prima dată pe coperta World's Most Beautiful Woman publicată de People în 1991. Cu un an înainte, ea a devenit celebră cu rolul din comedia romantică "Pretty Woman". Actrița a mărturisit că nu şi-a dat seama ce impact a avut acest film asupra carierei ei. "Oamenii îmi spun 'Oh, Pretty Woman trebuie să-ţi fi schimbat viaţa' şi a devenit un fel de glumă, dar eu nici nu eram în oraş când a ieşit filmul. Eram implicată într-un alt film, într-un orăşel mic (...) Îmi amintesc că am citit... <<Pretty Woman a fost lansat în acest weekend şi a avut încasări mari>> şi m-am gândit: 'Asta înseamnă mulţi bani pentru mine? Este de bine? Este extraordinar?' Nu ştiam cu adevărat", a spus ea.

A ieșit cu prostituatele pe stradă ca să-și învețe rolul


Rolul excepțional din "Pretty Woman" a transformat-o pe Julia Roberts într-un superstar la Hollywood.

Actrița a interpretat-o perfect pe prostituata Vivian Ward de care se îndrăgostește de Edward Lewis, un bărbat bogat, jucat de Richard Gere, cuplul format de cei doi actori în această comedie romantică devenind unul dintre cele mai frumoase și mai iubite din istoria Hollywood-ului.

Maniera perfect credibilă în care Julia a intrat în pielea personajului său a contribuit enorm la succesul filmului și a fost posibilă nu doar talentului actriței, ci și seriozității cu care ea a abordat rolul.



Barbara Marshall, fostă asistentă medicală și văduva lui Garry Marshall, regizorul filmului, a povestit un episod interesant. În 1989, femeia lucra ca voluntară la o clinică din Los Angeles și a primit un telefon de la soțul său: "Garry nu mă vizita niciodată la clinică, era ipohondru și se temea de boli. Dar m-a sunat să mă întrebe dacă Julia poate veni să vorbească cu niște paciente", a relatat ea pentru Page Six, explicând că era vorba despre prostituate care veneau să se trateze de boli venerice. "Am ales două femei care veneau mereu la clinică și le-am dat câte 35 de dolari ca să se întâlnească cu Julia. M-am întors la treaba mea și după 20 de minute, văd că Julia apare din capătul holului și-mi zice: <<Pa, Barbara.

Mergem să dăm o tură. Mă întorc mai târziu>>", a continuat femeia.

Barbara a intrat în panică și și-a sunat repede soțul, anunțându-l speriată: "Vedeta ta tocmai a plecat cu niște fete, cred că se duc chiar pe Hollywood Boulevard. Îmi fac griji. Dacă nu se mai întoarce?", i-a povestit ea.

Grupul pus pe distracție s-a întors, însă, fără probleme, iar Barbara a spus că Julia s-a dovedit o femeie care este în stare să se descurce și dincolo de camerele de filmare.

Julia l-a convins pe Richard Gere să joace în "Pretty Woman"


În 2015, la aniversarea a 25 de ani de la succesul înregistrat de "Pretty Woman", Julia Roberts a dezvăluit că filmul a avut inițial un alt final. Comedia, care urma să se numească "3.000", cu referire la suma solicitată de Vivian pentru serviciile sale, nu avea un happy-end: "La sfârşitul scenariului original, personajul lui Richard trebuia să mă alunge din maşină, aruncându-mi în faţă banii şi plecând înainte de genericul de final."

Când s-a implicat în proiect cineastul Garry Marshall, drepturile filmului au fost cumpărate de studiourile Disney, iar scenariul a fost complet revizuit pentru a înlătura nota dramatică din cel original.

Julia Roberts fusese aleasă pentru rolul principal înainte de transferul drepturilor, dar Richard Gere a refuzat de câteva ori să facă parte din distribuţie, până când actriţa l-a convins - încă de la prima întâlnire. "Ne-am apreciat încă de la început", a dezvăluit actorul. "Era cu mine când m-a sunat la telefon Garry să mă întrebe cum se desfăşoară întâlnirea. Julia a luat o foaie, a scris ceva şi mi-a dat-o. Scrisese <<Te rog, spune da>>. A fost foarte drăguţ. Atunci am spus <<Da>>", a povestit Gere.

"Pretty Woman/Frumușica" a fost lansat în 1990 şi a avut încasări de 463 de milioane de dolari în toată lumea, iar Julia Roberts a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, câştigat atunci de Kathy Bates pentru rolul din "Misery".

Zâmbetul irezistibil care a subjugat lumea


În 2012, Julia Roberts a dezvăluit secretele zâmbetului care a făcut-o faimoasă în toată lumea, actriţa americană spunând că preferă metode "ale bunicilor", precum spălatul cu bicarbonat de sodiu.



Pentru a-şi menţine dinţii albi, vedeta nu cumpără produse foarte scumpe şi nici nu face vizite prelungite la dentist.

Dimpotrivă, ea alege metodele pe care le cunosc şi bunicii noştri. "Mă spăl pe dinţi cu bicarbonat de sodiu", a spus actriţa într-un interviu pentru revista americană InStyle. "Bunicul meu punea tone de bicarbonat pe periuţa de dinţi şi nu a avut nicio carie toată viaţa", a mai spus ea, adăugând că această metodă este foarte eficientă.

Citește și: Katy Perry, la 35 de ani. Vedeta are cel mai frumos cadou de ziua ei


Pentru strălucirea tenului şi pentru a ascunde micile defecte, Julia Roberts foloseşte cremă hidratantă, balsam de buze şi ochelari de soare. "Când trebuie să te ocupi de trei copii, este mai greu să te ocupi de tine", a spus aceasta. "Am aflat, astfel, că o pereche de ochelari de soare poate salva oricând situaţia", a adăugat actriţa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod