Johnny Depp, captiv într-un coșmar: Cum a devenit povestea de dragoste cu Amber Heard un scandal care îl poate ruina

Căsnicia lui Johnny Depp cu Amber Heard a rezistat doar 15 luni. Cei doi sunt într-un război care îl poate distruge pe starul american.
În 2012, când Johnny Depp se muta cu Amber Heard, nu mai era nimic de făcut pentru a-l întoarce de pe drumul pierzaniei. Cu un an înainte, Amber îi sucise mințile, în timpul filmărilor pentru "The Rum Diary" ("Jurnalul unui iubitor de rom"), făcându-l să pună capăt relației de 14 ani cu Vanessa Paradis. Johnny și Vanessa erau împreună din 1998 până în 2012, dar nu s-au căsătorit niciodată, așa că pentru Amber Heard a fost floare la ureche să-l seducă și să-l rupă de partenera lui de viață.

Depp s-a aruncat cu capul înainte într-o aventuroasă și - se va dovedi repede - periculoasă poveste de dragoste cu mult mai tânăra și năbădăioasa actriță americană. Bisexuală declarată, pusă pe distracție și în permanentă căutare de aventuri, Amber este cu 23 de ani mai tânără decât Depp, dar aceste detalii n-au contat deloc pentru el. S-au căsătorit în februarie 2015, iar în numai 15 luni mariajul lor era țăndări - Heard a intentat divorţ și la câteva zile a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Depp, acuzându-l de violență domestică.

Divorţul celor două vedete a fost finalizat în 2017, când ordinul de restricţie a fost anulat, iar actrița s-a ales cu 6,6 milioane de dolari din banii lui Depp, însă starul în vârstă de 57 de ani suportă și azi consecințele unui șir de decizii greșite.

Actorul a pierdut aproape toată averea sa, estimată între 400 și 600 de milioane de dolari, și s-a judecat cu foștii săi manageri de la The Management Group pentru că nu l-au consiliat corespunzător din punct de vedere financiar în ultimii ani, ajungând la un pas de faliment. Iar povestea de dragoste în care Depp s-a avântat cu naivitatea unui puști amorezat s-a transformat într-un coșmar nesfârșit care se poate încheia urât.

„A venit în viața mea ca să-mi ia tot“


Cea mai șocantă dezvăluire a lui Johnny Depp despre războiul cu Amber Heard are conotații scatologice. Starul susține că a decis să divorțeze de Amber Heard după ce aceasta a defectat în patul marital pentru a-i juca o festă, un episod bizar despre care Eva.ro a mai scris în august 2018.

Într-o declarație scrisă, remisă marți presei, actorul arată că Heard sau una dintre prietenele ei este responsabilă pentru acest incident, dar a amintit că Heard i-a spus că a fost "o glumă nevinovată", iar acest episod a dus la deteriorarea mariajului lor.

Depp a numit-o pe Heard "o sociopată calculată și narcisistă" care s-a măritat cu el ca să-și ridice cariera pe seama lui. El a amintit cum a început relația lor, când filmau pentru "The Rum Diary", regăsindu-se apoi în perioada promovării peliculei.

"Era foarte prietenoasă cu mine și dornică să-mi tot povestească despre despărțirea de fostul partener. Dacă aș fi știut atunci ce știu acum, aș fi văzut steagul roșu de avertizare, dar nu a fost așa. Era frumoasă, incredibil de atrasă de mine și de munca mea și m-am îndrăgostit de ea. M-a bombardat cu ceea ce părea să fie dragoste", a recunoscut el.



"Abia mai târziu am înțeles că ea avea un plan, și anume să se mărite cu mine ca să-și propulseze cariera și să profite financiar și știa cum să facă asta. De exemplu, atunci îmi spunea în mod repetat cât de mult îmi admira filmele; însă mai târziu, în relația noastră a recunoscut că nu a văzut niciunul dintre filmele mele. Știa ce urmărea și am fost o țintă ușoară", a mărturisit Johnny Depp.

Actorul a spus că timpul petrecut împreună a fost "incredibil de nefericit", adăugând: "Este calculată, a fost diagnosticată cu personalitate multiplă. Este sociopată, este narcisistă și este complet incorectă emoțional."

"Sunt convins acum că ea a venit în viața mea ca să-mi ia tot ce putea lua și să distrugă ceea ce mai rămânea", a mai scris el. În declarația citată de Daily Mail, Depp a mai povestit că Heard îl ironiza mereu, numindu-l "bătrân gras" și că a fost devastat când a auzit-o spunându-i că este un "tată oribil".

Luptele din avion


Johnny Depp a dat în judecată compania care editează The Sun, News Group Newspapers, precum şi pe editorul executiv al acesteia, Dan Wootton, acuzându-i de calomnie în urma unui articol apărut în aprilie 2018, în care se scria că actorul și-a agresat soția.

Starul a spus marți, în fața instanței, că nu e un monstru, așa cum încearcă fosta soție să-l prezinte, și a negat că ar fi lovit-o atunci când erau căsătoriți.

Depp a fost citat în calitate de martor în prima zi a procesului exploziv care va dura trei săptămâni. El şi-a acuzat marţi fosta soţie de relaţii extraconjugale şi a negat acuzațiile ei că ar fi lovit-o, în cadrul primei înfăţişări din procesul intentat de actorul american.

Actorul a recunoscut că a luat toate drogurile posibile până la 14 ani în timpul unei copilării dificile, dar a negat că ar fi fost violent. Cu Amber Heard aflată la doi pași de el în sala de judecată, Depp a negat că are tendințe distructive și violente sau că nu-și poate stăpâni furia.

Avocatul său, David Sherbourne, a spus instanței că Depp nu este un abuzator și că fosta soție a acestuia a fost violentă cu el, lovindu-l cu pumnul în față și aruncând spre el cu o sticlă de vodka. Actorul a mai spus că Heard avea o nevoie obsesivă de a-l controla.

În declarația depusă ca martor în procesul deschis contra tabloidului The Sun, Depp amintește mai multe incidente pline de furie și de violență petrecute în timpul unor zboruri care erau episoase obișnuite pentru Amber. El a relatat că se aflau la bordul unui avion privat în 2014 sau începutul lui 2015, când Heard a devenit agresivă, numindu-l "laș" pentru că evită să se bată cu ea. "Atunci a devenit violentă fizic și m-a lovit de mai multe ori cu pumnul în față. M-am retras spre capătul avionului pentru a mă feri de ea, dar m-a urmărit în dormitorul din avion și m-a lovit iar în față și în cap. Am împins-o în pat. Apoi am luat o pernă și m-am retras în toaletă, unde am dormit pe timpul zborului", a povestit actorul.



Depp a mai amintit și de un incident petrecut în Australia în martie 2015, când ea l-a tăiat la degetul de la o mână cu o sticlă spartă de vodka. Fosta lui soție a susținut că el s-a rănit când a izbit un telefon mobil de perete din cauza furiei și că a ținut-o ostatică timp de trei zile, torturând-o.

"Aceste acuzații bolnave sunt complet neadevărate", a spus actorul, invocând în apărarea sa neconcordanța detaliilor din spusele fostei soții, înregistrările medicale de la un spital și depozițiile mai multor martori.

Proba care „îl înfundă“ pe Depp


Interpelat de avocata Sasha Wass, Depp a respins insinuarea acesteia, cum că ar avea "o parte dezagreabilă, violentă", după ce ea a relatat cum actorul a distrus o cameră de hotel din New York şi a ameninţat câțiva paparazzi din Londra. Avocata a menţionat o declaraţie făcută de Ellen Barkin, în care actriţa povesteşte cum Depp a spart o sticlă de vin când se afla într-o cameră de hotel, fiindcă devenise furios și gelos.

Însă instanței i-a fost prezentată o înregistrare video cu o ceartă a cuplului în bucătărie, relatează Daily Mail. Depp, foarte furios, trântește ușile bufetului și apoi aruncă o sticlă de vin pe podea, într-o criză de furie, după ce îi spune: "Vrei să vezi nebunia? Îți arăt eu nebunia dracului!". Proba poate afecta puternic pledoaria actorului.

Procesul va durae trei săptămâni, a anunţat judecătorul Andrew Nicol. Sunt aşteptate de asemenea să depună mărturie prin intermediul unei conexiuni video Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Depp, şi actriţa Winona Ryder.

Procesul îi va costa pe Depp și compania News Group Newspapers câte un milion de dolari de fiecare parte, reprezentând taxe legale.

În lunile care au precedat înfățișarea, ambele părți au emis acuzații senzaționale la audierile de dinaintea procesului, argumentând asupra materialelor care pot fi sau nu făcute publice. În timpul unei astfel de audieri preliminare s-a spus că Depp i-a trimis SMS-uri fostei soții, în timpul relației lor, în care îi scria că o va sufoca și o va arde, apoi îi va abuza sexual cadavrul.



Avocații companiei NGN au susținut că dețin mii de mesaje, iar unele vor fi admise ca probe care atestă că Depp era violent cu Heard.

În audierile de săptămâna trecută au fost prezentate și SMS-uri în care Depp își ruga asistentul să-i facă rost de "pastile pentru fericire" și "chestia albă", despre care avocații The Sun susțin că ar fi ecstasy și cocaină.

Mesajele ar fi fost expediate cu câteva zile înainte ca el să-și abuzeze soția, au spus avocații.

Amber Heard, relații cu Elon Musk și James Franco


Într-o altă audiere preliminară, avocatul actorului a spus că Amber Heard a început o relaţie cu directorul executiv al companiei Tesla, Elon Musk, la începutul lui 2015, la scurt timp după ce ea şi Depp se căsătoriseră şi că aceasta a avut mai multe relaţii extraconjugale cu colegi de platou, printre care și actorul James Franco. Atât Musk, cât și Franco au negat afirmațiile.

Depp se judecă cu Heard și în Statele Unite, într-un proces de 50 de milioane de dolari, pentru un articol pe care ea l-a scris pentru Washington Post în care s-a descris ca o victimă a abuzului casnic. Deși numele său nu era menționat în text, Depp susține că fosta soție l-a defăimat public.

Citește și: Cum a pierdut Johnny Depp tot ce avea. Părăsit de soţie, lefter şi copleşit de depresie


Procesul de la Londra poate avea un impact major asupra cazului judecat în America, scrie Daily Mail. Procesul din capitala Marii Britanii ar fi trebuit să înceapă în martie, dar a fost amânat din cauza izbucnirii pandemiei noului coronavirus, devenind unul dintre cele mai importante cazuri judecate de Curtea Regală de Justiție după încheierea carantinei.

Spre deosebire de alte cazuri, înfățișarea de marți nu s-a desfășurat printr-o legătură video, ci prin prezența în sala de judecată. Heard, care locuiește în SUA, a venit în Marea Britanie cu două săptămâni înainte pentru a se supune regulilor de carantină din această țară. Johnny Depp locuiește la Paris.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sorin Goodman pe 8 Iul 2020, 14:28
    stranger than fiction

    Ciudata rău iubirea și razboiul dintre ei! Oricum ambii sunt vinovati si gresesc.... Dar interesant este si faptul că apar amândoi în același film din 2018: London Fields! curios...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod