John Travolta și Kelly Preston: Povestea unei iubiri fără sfârșit în 25 de imagini

La 11 ani de la moartea tragică a fiului său, John Travolta a trecut în 2020 printr-o altă tragedie. Marea lui iubire, actriţa Kelly Preston, s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani din cauza unui cancer la sân.

Soția lui John Travolta, actriţa Kelly Preston a murit la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer la sân.

"Cu inima grea vă anunț că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul la sân. A dus o luptă curajoasă, fiind sprijinită de dragostea atâtora. Eu şi familia vom fi mereu recunoscători medicilor şi asistentelor ei de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor care au ajutat, precum şi prietenilor ei care i-au fost alături"
, a scris pe Instagram actorul în vârstă de 66 de ani, adăugând că nu a mai cunoscut pe cineva "atât de curajos".

În ultima ei postare pe Instagram, publicată în luna iunie, de Ziua Tatălui, Kelly Preston i-a adus un omagiu emoționant soțului ei.

La a 28-a aniversare a mariajului lor, Kelly a spus că Travolta este cel mai minunat bărbat pe care l-a cunoscut. "Mi-ai dăruit speranță când mă simțeam pierdută, m-ai iubit cu răbdare și necondiționat... m-ai făcut să râd mai mult decât orice al om... am împărțit împreună și bune și rele", a scris ea.

Travolta și Kelly Preston erau căsătoriți de aproape 30 de ani și au trecut împreună prin tragedia pierderii fiului lor, Jett, care a murit în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, din cauza unui atac cerebral, în casa din Bahamas a familiei. Băiatul suferea de autism și boala Kawasaki (sindromul limfo-cutaneo-mucos, o afecțiune autoimună, caracterizată prin vasculita febrilă a vaselor medii și mici din organism) și a suferit o criză.
El a căzut și s-a lovit la cap, iar paramedicii nu au reușit să-i salveze viața.



Actrița și fostul model Kelly Preston și John Travolta s-au căsătorit în 1991, la Paris, după ce s-au cunoscut în 1987, în timpul filmărilor pentru "The Experts". Amândoi erau membri ai Bisericii Scientologice, iar ultima oară au jucat împreună în 2018, în "Gotti", film în care Travolta l-a interpretat pe celebrul șef al mafiei newyorkeze John Gotti, iar Preston a jucat rolul soției acestuia.

În 2018, Kelly Preston a dezvăluit, în emisiunea "Watch What Happens Live!", realizată de Andy Cohen, că povestea ei de iubire cu John Travolta a fost mai complicată la început. Nimic nu a împiedicat-o să se îndrăgostească de starul din "Grease", nici măcar faptul că era căsătorită.

Cohen a întrebat-o pe actriţa în vârstă de 55 de ani dacă relaţia sa cu Travolta a fost dragoste la prima vedere, iar aceasta a răspuns: "Cam aşa ceva". Apoi, Kelly a explicat: "Nu aveam o căsnicie fericită, să fiu cinstită. Eram cu persoana greşită."



Când s-a îndrăgostit de Travolta, Kelly era căsătorită cu Kevin Gage. Preston şi Kevin au divorţat la scurt timp, în 1987, după un mariaj de doi ani, iar în 1991 actriţa s-a căsătorit cu John Travolta.

Când gazda emisiunii a întrebat-o care e cea mai bună şi cea mai rea parte în căsnicia ei cu Travolta, actriţa a suspinat: "Sunt multe părţi bune. Buzele lui, dansul, faptul că e amuzant, râde. Dansăm tot timpul, tot timpul.

Copiii dansează cu noi, mergem la dans. Adorăm asta", a mărturisit actriţa.

Citește și: John Travolta, lovit de o nouă dramă: A pierdut un copil, acum a rămas văduv


Kelly Preston şi John Travolta aveau doi copii - o fiică, Ella, în vârstă de 20 ani, şi un băiat, Benjamin, în vârstă de nouă ani. Starul american a anunțat că se va retrage o perioadă pentru a se dedica copiilor săi rămași fără mamă.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod