Jerry Seinfeld are cu ce se mândri: Cum arată fiica de 18 ani a starului

A venit momentul ca Jerry Seinfeld să-și ia la revedere de la fiica lui: Sascha, în vârstă de 18 ani, a plecat luni la colegiu.

Vine o vreme în viața fiecărui părinte când trebuie să-și lase copilul să-și ia zborul și să-și găsească drumul în viață. Iar acest moment a venit și pentru starul din "Seinfeld". Sascha, cel mai mare dintre copiii lui Jerry Seinfeld, a plecat luni la colegiu. Ea va studia la Universitatea Duke din Durham, Carolina de Nord.

Soția actorului în vârstă de 65 de ani, Jessica (47 de ani), a postat pe Instagram o poză cu toată familia, înainte de plecarea Saschei care ține în brațe cei doi câțeluși de care îi va fi dor.

"Un nou capitol începe pentru Sascha. Spre colegiu!", a scris mama fetei. "Multe îmbrățișări calde și urări trimise de prieteni și de familie în dimineața asta, înainte de plecare. Vă mulțumim! Simțim o recunoștință nemaipomenită pentru fiecare dintre voi", a continuat ea.

La începutul verii, Sascha a absolvit liceul privat de fete Chapin, din Upper East Side, Manhattan, New York. Tânăra s-a despărțit luni de frații ei - Julian Ka (16 ani) și Shepherd Kelle (13 ani).


Jerry Seinfeld și Jessica s-au logodit în noiembrie 1999 și s-au căsătorit în ziua de Crăciun, în același an. Actorul a mărturisit într-un interviu că speră să nu fie un tată care să-și timoreze copiii. "Sunt hotărât să nu fiu unul dintre acei tați. Când eram adolescent și invitam o fată la întâlnire, îi uram pe părinții care erau răi cu mine. Eu nu vreau să fiu așa. Sigur, și eu simt că sunt posesiv și protector, dar refuz să fiu unul dintre acei tați dezaprobatori", a spus el.

Jessica Seinfeld a lansat patru cărți de rețete.
Prima dintre acestea, "Deceptively Delicious: Simple Secrets to Get Your Kids Eating Good Food/Înșelător de delicios: Secrete simple cu care să-ți faci copiii să mănânce mâncare bună", a fost tipărită în octombrie 2007. A patra carte, "Food Swings", a apărut în 2017.

Jessica este și fondatoarea și președinta fundației Good+, care vine în sprijinul persoanelor cu venituri mici din New York.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod