Jennifer Lawrence, fără machiaj: Vedeta a ieşit pe stradă în pijamale

Actriţa în vârstă de 27 de ani arată bine şi fără machiaj. Ea a ieşit din casă nearanjată şi îmbrăcată în pijamale, chiar dacă afară ploua.

Obişnuiţi cu apariţiile sale strălucitoare de pe covorul roşu, o putem admira acum pe Jennifer Lawrence aşa cum este ea cu adevărat. Actriţa în vârstă de 27 de ani a ieşit în această săptămână din apartamentul ei din New York, îmbrăcată în pijamale, deşi afară ploua, forţată de căţelul ei, Pippi, care trebuia să-şi facă nevoile.

Încălţată cu papuci îmblăniţi, vedeta şi-a tras la repezeală o haină peste pijamale şi a ieşit pe trotuar dis de dimineaţă.

Chiar dacă părea că abia se trezise şi era puţin înfrigurată de vremea rece, Jennifer arăta bine şi fără machiaj.

Cum s-a văzut pe stradă, Pippi şi-a rezolvat urgenţa chiar în mijlocul trotuarului, dar actriţa avea pregătită o pungă portocalie şi a curăţat imediat locul în urma companionului ei.

Jennifer Lawrence este foarte ataşată de căţelul ei. Într-un interviu publicat luna trecută de Vanity Fair, ea a spus că are un portret al lui Pippi, realizat de mama ei, în sala de fitness din casa din Beverly Hills, relatează Daily Mail.


Actriţa vine după o perioadă intensă, în care a avut mai multe întâlniri cu presa pentru promovarea ultimului ei film, "Red Sparrow", lansat pe 2 martie, care nu a avut însă încasări grozave. Ea va putea fi văzută şi în "X-Men: Dark Phoenix", aflat în post-producţie şi care va fi lansat în februarie 2019.

În februarie, artista premiată cu Oscar a anunţat că renunţă la actorie pentru cel puţin un an, urmând să se implice în campanii de stopare a mitei politice şi de promovare a unor legi anticorupţie.
Ea a decis să ia o pauză de cel puţin 12 luni pentru a convinge mai mulţi "tineri să se angajeze politic".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod