Jennifer Aniston şi Brad Pitt, prieteni sau mai mult? „Au ţinut legătura din când în când“


Brad Pitt și Jennifer Aniston au rămas prieteni după divorț. Idila lor s-ar putea relua, susțin mai multe surse


Greu de spus ce îi va aduce viitorul vedetei din "Friends", dar deocamdată nici prezentul nu este foarte clar. TMZ susţine că Jennifer Aniston şi Justin Theroux nu ar fi fost căsătoriţi legal, întrucât pe numele lor nu a fost înregistrat niciun certificat.

Tabloidul online american scrie că a făcut o anchetă şi că niciun certificat de căsătorie nu a fost înregistrat pe numele celor doi în districtul Los Angeles. În SUA, mai există un tip de certificat de căsătorie confidenţial, însă nici acesta nu a fost înregistrat. Procedurile de divorţ nu au fost demarate şi niciun avocat specializat nu a fost contactat de cei doi.

Mai mult, scrie publicația menționată, o sursă apropiată fostului cuplu a confirmat faptul că Justin Theroux şi Jennifer Aniston n-au fost căsătoriţi legal.

În plus, Aniston şi Theroux nu au confirmat niciodată că s-au căsătorit. TMZ precizează, însă, că acest lucru nu înseamnă că cele două staruri nu ar fi putut să se căsătorească în celelalte 57 de districte din statul american California.

"Într-un efort de a minimaliza orice alte speculaţii, am decis să anunţăm că ne-am despărţit", se arată în comunicatul transmis presei, pe 15 februarie, de cei doi actori. "Decizia a fost una mutuală şi luată cu dragoste, la sfârşitul anului trecut.
Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-şi continue nepreţuita prietenie"
, se menţiona în documentul citat.

Comunicatul mai specifica faptul că detaliile legate de separare nu vor fi făcute publice, dar că cei doi doresc ca publicul să ştie adevărul, "având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi de a specula şi inventa". "Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenţia altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotărâţi să păstrăm adâncul respect şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt", potrivit aceluiaşi document.

Conform TMZ, termenul folosit în comunicat, "despărţire", în locul "divorţului", este unul foarte important, pentru că singura dovadă a căsătoriei celor doi constă în nişte fotografii făcute de paparazzi la o petrecere de la locuinţa din Bel-Air a actorilor.

Potrivit presei internaţionale, Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după patru ani de relaţie.
Aceasta a fost prima căsătorie pentru Justin Theroux şi cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presă a unor speculaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. Actriţa l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în vârstă de 46 de ani, în anul 2008.
Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod