Jennifer Aniston se ridică după divorț: Vedeta ia lecții de box de la un antrenor cu 18 ani mai tânăr

După suferința provocată de divorțul de Justin Theroux, actrița în vârstă de 49 de ani s-a pus pe picioare. Acum face box acasă cu un antrenor tânăr.

Divorțul a fost o experiență apăsătoare pentru Jennifer Aniston. Timp de două luni, ea a stat mai mult retrasă și s-a bucurat de atenția prietenilor care i-au rămas alături, apoi s-a refugiat în muncă, folosindu-se de filmările programate în Canada pentru a se detașa.

La cinci luni după anunțul separării de al doilea ei soț, Justin Theroux, vedeta și-a recăpătat echilibrul și încrederea în sine, iar viața sa a revenit la normal. Nu doar că se simte bine, dar este hotărâtă să devină și mai puternică, așa că și-a angajat un antrenor de box. Acesta este mai tânăr cu 18 ani mai tânăr decât ea și vine la domiciliu ca să ofere lecții.

Considerat un fanatic al fitness-ului, Leyon Azubuike are 31 de ani și vine să boxeze cu Jennifer la locuința acesteia în valoare de 15 milioane de dolari din Los Angeles în care ea a stat cu Justin Theroux.

"Leyon o antrenează la ea acasă", a declarat o sursă pentru The Sun, adăugând că actrița este entuziasmată de această colaborare.

Vedeta a declarat săptămâna trecută pentru revista InStyle că îi place mult acest sport: "Am descoperit boxul anul trecut și îmi place. Am un antrenor pe care îl cheamă Leyton și cred că este extraordinar. Este cea mai intensă activitate la care m-am oprit în afară de yoga".

Jennifer a oferit apoi o explicație interesantă pentru această pasiune: "Boxul este un mod foarte bun de a elibera agresivitatea. Obții o detașare mentală de toată mizeria care îți intră prin urechi și prin ochi în fiecare zi și ai ai scurte momente de fantezie când îți imaginezi cui îi dai pumni."

Nu-i greu de ghicit la cine se gândește actrița când cară pumni în sacul de box, dar, spre norocul lui Justin Theroux, el e liber acum să facă ce poftește, dar ar face bine să stea la distanță de Jenn.

Aniston și Theroux au anunțat în luna februarie că mariajul lor s-a încheiat, la câteva luni după ce s-au despărțit. "Într-un efort de a minimaliza orice alte speculaţii, am decis să anunţăm că ne-am despărţit", au transmis ei într-un comunicat transmis presei, pe 15 februarie. "Decizia a fost una mutuală şi luată cu dragoste, la sfârşitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-şi continue nepreţuita prietenie", se menţiona în comunicatul amintit.

Documentul mai specifica faptul că detaliile legate de separare nu vor fi făcute publice, dar că ei doresc ca publicul să ştie adevărul, "având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi de a specula şi inventa".
"Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenţia altcuiva.

Mai presus de toate, suntem hotărâţi să păstrăm adâncul respect şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt", au transmis cei doi actori.

De atunci, actrița nu a mai avut vreo relație, punând capăt speculațiilor că ar putea reînnoda legătura cu primul soț, Brad Pitt, după despărțirea acestuia de Angelina Jolie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod