Începutul unei povești minunate de dragoste: 8 ani de când Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton

La seria de evenimente fericite pe care familia regală britanică le-a celebrat în luna octombrie se mai adaugă unul.
După nunta prințesei Eugenie și anunțul mult așteptat al sarcinii ducesei de Sussex, mai e ceva de sărbătorit: acum opt ani, Prințul William și Kate Middleton se logodeau, deschizând drumul spre "nunta secolului".

Deși cuplul a făcut anunțul oficial abia pe 16 noiembrie, William a dezăluit că a cerut-o în căsătorie pe Kate cu câteva săptămâni înainte, în luna octombrie, în timpul unei călătorii cu prietenii în Kenya. Cei doi au semnat în cartea de oaspeți de la complexul Rutundu Cabin, în fața Muntelui Kenya, ceea ce sugerează că acesta a fost locul în care a început logodna lor, scrie publicația Hello!.

În primul interviu acordat după anunțul logodnei, William a explicat că a plănuit din timp momentul romantic și că a luat inelul de logodnă cu safir și diamant al mamei sale în rucsac cu câteva săptămâni înainte, dar a stat tot timpul cu frica în sân că l-ar putea pierde.
William iubește foarte mult Africa și a simțit că acea călătorie era ocazia perfectă pentru a o cere de soție pe cea pe care o iubea.

Kate a spus că momentul a fost foarte romantic și a mărturisit că a fost într-un "șoc total", deși ei mai vorbiseră cu un an înainte despre căsătorie. Înainte de nuntă, cei doi spuneau că își dorau o familie numeroasă. "Este ceva foarte important pentru mine și sper că vom reuși să avem o familie fericită împreună", a spus ea.
"Evident că ne dorim o familie, va trebui să ne gândim la asta", a adăugat William.

Ducele și ducesa de Cambridge s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, într-o ceremonie superbă, la Westminster Abbey. Șapte ani mai târziu, William și Kate au familia minunată pe care și-o doreau. La 22 iulie 2013 s-a născut prințul George, urmat, pe 22 mai 2015 de sora lui, Charlotte, și de încă un frățior, Louis, născut pe 23 aprilie 2018.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod