Heather Locklear a speriat pe toată lumea: Vedeta din „Melrose Place“ a anunţat că se împuşcă

Actriţa americană a fost internată pentru evaluare psihiatrică, după ce a ameninţat că se va sinucide.

Duminică, Heather Locklear era foarte agitată, iar părinţii ei au mers la ea acasă pentru a se asigura că totul este în regulă. Potrivit site-ului american TMZ, actriţa în vârstă de 56 de ani a devenit violentă, a strâns-o de gât pe mama ei şi şi-a lovit tatăl, după care a început să-şi caute pistolul pentru a se sinucide. Mama ei a chemat poliţia, iar actriţa a fost transportată de urgenţă la spital pentru a fi supusă unei evaluări psihiatrice.

Vedeta din "Melrose Place" a făcut şi vineri o criză nervoasă, fiind convinsă că logodnicul său o înşală, relatează Radar Online.

 

În luna februarie, Heather Locklear a fost arestată după ce şi-a agresat iubitul. Ea a fost acuzată de agresiune asupra unor poliţişti care au răspuns la un apel de urgenţă. Când ofiţerii au ajuns la locuinţa din Thousand Oaks a actriţei, aceasta i-a atacat.

În martie, Heather Locklear s-a internat într-o clinică pentru afecţiuni psihice. O sursă citată de Entertainment Tonight a declarat că actriţa în vârstă de 56 de ani a primit tot ajutorul de care avea nevoie după mulţi ani în care a abuzat de droguri şi de alcool.
Sursa citată a dezvăluit că fiica de 20 a vedetei, Ava Sambora, a implorat-o şi în cele din urmă a convins-o să primească ajutor.

Locklear şi-a prelungit tratamentul cu încă două luni, în încercarea de a-şi reveni după ce a fost arestată. Ea a achitat o sumă substanţială, 114.000 de dolari, pentru această terapie.

Actriţa care a mai jucat în "T.J. Hooker" are la activ mai mulţi ani de abuzuri de droguri şi probleme precum anxietatea. În martie 2008, paramedicii şi poliţiştii au venit de urgenţă la locuinţa actriţei, după ce un bărbat care susţinea că este medicul ei a sunat la 911 spunând că se teme că ea s-a sinucis.
Locklear era în regulă, dar echipajele au luat în serios alerta, pentru că ea părea să sufere vizibil de anxietate şi depresie.

19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod