Frumusețe fără vârstă: Yasmin Le Bon, rochie mini la 54 de ani

Soția cântărețului Simon Le Bon a atras toate privirile la Fashion Awards 2018 cu o rochie mini argintie. Ținuta îndrăzneață îi venea perfect.

Și astăzi, după două decenii de când strălucea în lumea modei, Yasmin Le Bon se numără printre cele mai frumoase femei din lume și nu-i deloc surprinzător că ea a întors capetele tuturor luni seară, la Royal Albert Hall din Kensington, Londra, unde a participat la Premiile Modei din 2018.

Modelul căsătorit cu starul trupei Duran Duran, Simon Le Bon, arăta senzațional într-o rochie mini care îi lăsa gol umărul drept. Parcă pentru a celebra parteneriatul dintre Fashion Awards 2018 și Swarovski, ea a optat pentru o rochie argintie, cu inserții negre, care-i punea în valoare silueta zveltă.

Yasmin și-a completat ținuta cu ghete negre și o poșetă de un verde viu și a ales un machiaj smokey eye pronunțat.

Organizată în colaborare cu The British Fashion Council (BFC), gala British Fashion Awards omagiază realizările individuale și pe cele ale companiilor care în ultimul an au avut o contribuție semnificativă în industria modei. Evenimentul are și o latură caritabilă și susține viitoarele talente din modă, notează Daily Mail.  

Apariția modelului survine la câteva luni după ce a mărturisit într-un interviu publicat de revista Red că menopauza i-a răvășit corpul și i-a afectat memoria.
"Menopauza e un mare rahat, de fapt. Ai dureri într-una, eşti obosită şi nervoasă şi ai o grămadă de probleme", a spus Yasmin Le Bon.

Vedeta a mai spus că a avut şi probleme cu memoria. "Uiţi şi de întâlnirea cu endocrinologul ăla nenorocit. Nu poţi să-ţi aminteşti nici unde ai parcat maşina", a mărturisit ea. "Este important să le vorbeşti oamenilor despre asta. Vorbesc cu fetele mele pentru că vreau ca ele să fie mai pregătite decât am fost eu", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod