Frumusețe fără vârstă: 30 de imagini ale vedetelor de la Hollywood, colorate de o artistă

Fotografiile vechi ale unor actori care au făcut istorie la Hollywood au fost readuse la viață de o artistă. Aceasta le-a transformat în imagini color.
Pozele alb-negru au farmecul lor, mai ales când acestea surprind frumusețea nemuritoare a unor staruri care au marcat istoria filmului. Olga Șirinina, o artistă din Rusia, cunoscută sub numele "Klimbin", a transformat mai multe imagini vechi ale unor staruri de la Hollywood în fotografii color.

Olga a început mai întâi cu imaginile unor personalități din țara sa: ea a colorat portretele membrilor familiei Romanov, ale figurilor Revoluției Ruse și pe cele ale eroilor ruși din Al Doilea Război Mondial.
Însă aceasta nu este singura temă care a atras-o, notează Bored Panda.

Olga Șirinina a trecut la un alt proiect, dând culoare portretelor alb-negru ale actorilor și actrițelor din epoca de aur a Hollywood-ului. "Distribuția" acestui proiect este impresionantă: aproape toate numele monștrilor sacri ai filmului american sunt pe listă: de la sex-simbolul Marilyn Monroe la încântătoarea Elizabeth Taylor, de la misterioasa Audrey Hepburn la emblematicii James Dean și Marlon Brando.

Este evident că figurile acestor staruri contribuie enorm la succesul acestui proiect artistic, dar trebuie aplaudat și taletul artistei care a redat strălucirea acestor fotografii vechi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod