Fiica superbă a lui Heidi Klum: Leni a însoțit-o pe mama sa la un eveniment pe covorul roșu și a atras toate privirile

Heidi Klum este o mamă mândră. Vedeta a pășit pe covorul roșu la gala Unicef LuisaViaRoma din Capri, Italia, alături de fiica sa Leni, în vârstă de 17 ani.
Modelul în vârstă de 48 de ani a arătat senzațional într-o rochie argintie din paiete, cu un umăr gol și o crăpătură adâncă pe un picior. Fiica sa, Leni, a atras toate privirile purtând o rochie aurie strânsă pe corp.

Mama și fiica au ales pentru acest eveniment două rochii strălucitoare, cu paiete. Heidi a optat pentru o rochie argintie din colecția toamnă-iarnă 2020 a casei de modă Elie Saab, iar Leni a ales o rochie Versace.


Adolescenta, care este la rândul său model, și-a lăsat părul liber pe spate și a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei delicați, strălucitori.

Leni este fiica lui Heidi Klum și a controversatului om de afaceri Flavio Briatore, însă a fost crescută de Heidi împreună cu fostul său soț, cântărețul Seal. 

La petrecerea organizată de LuisaViaRoma pentru Unicef a fost prezent și actualul soț al lui Heidi, rocker-ul Tom Kaulitz, în vârstă de 31 de ani.



Apariția pe covorul roșu al celor două vine la scurt timp după ce Heidi a dezvăluit care sunt sfaturile de carieră pe care i le-a dat fiicei sale, care îi calcă pe urme și vrea să devină un model de succes.

Leni, care a apărut deja pe copertele Glamour Germania și Vogue Germania, este primul copil al lui Heidi.
Aceasta mai are alți trei copii din relația cu Seal. 

„I-am spus că la finalul zilei trebuie să fii mulțumită de tine însăți. Și că nu trebuie să faci nimic din ce nu vrei să faci. Este OK să spui nu. Nu trebuie să le faci întotdeauna oamenilor pe plac”, a dezvăluit Heidi pentru People.

„Sunt mereu alături de Leni. Iar ea este o fată cu capul pe umeri”, a adăugat modelul.

Leni a apărut pe coperta ediției din luna ianuarie a Vogue Germania într-un pictorial alături de mama sa celebră.

„Este distractiv pentru ea să facă asta.
Nu se teme de camere pentru că mers de multe ori cu mine la ședințe foto sau pe platourile de filmare”, a declarat Heidi despre cariera de model a fiicei sale.

Adolescenta a semnat un contract cu agenția CAA Fashion, iar mama sa are un rol direct în alegerea contractelor. „Am ajutat-o cu obținerea unor oferte și în prezent are o mulțime de proiecte în desfășurare. Este foarte emoționant. Face lucrurile pe care eu am visat mereu să le fac!”, a spus Heidi.

Heidi mai are trei copii din căsnicia cu fostul său soț, Seal - Henry, de 15 ani, Johann, 14 ani, și Lou, 11 ani.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod