Eva Longoria, fără machiaj: Vedeta e de nerecunoscut

Actrița în vârstă de 43 de ani a fost fotografiată în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare. Ea a renunțat la machiaj și era imposibil de recunoscut.

După ce în iunie anul trecut a născut un băiețel, Eva Longoria s-a pus serios pe treabă, hotărâtă să scape de surplusul de greutate și să reintre în formă. Vedeta serialului "Neveste disperate" a postat periodic pe rețelele de socializare imagini din timpul sesiunilor de lucru la sala de fitness și de la ședințele de yoga, iar silueta sa a început să se apropie de cea de dinaintea nașterii.

Luni, actrița a luat o pauză și, bucurându-se de timpul liber, a mers la un salon de înfrumusețare, Beverly Hills Nail Design, de lângă Los Angeles.

Îmbrăcată lejer, în pantaloni sport gri și cu o bluză de aceeași culoare, Eva era încălțată cu pantofi sport albi și a renunțat la machiaj, preferând un look simplu și natural, nearanjat. Cu ochelarii de soare pe cap și cu părul atârnându-i pe umeri, departe de aspectul aranjat în detaliu cu care ne-a obișnuit, actrița era de nerecunoscut.

Ajunsă la salon, Longoria s-a lăsat pe mâinile angajatelor care au avut grijă de ea - una îi făcea masaj la umeri, în timp ce alta îi făcea unghiile, scrie Daily Mail.

În weekend, actrița a postat pe Instagram câteva secvențe din timpul unei ședințe yoga.
"Face cineva yoga sâmbăta asta?", și-a întrebat ea fanii, alături de două imagini lângă care a postat hashtag-ul #BehindTheScenes.

Eva Longoria a declarat că nu s-a simțit presată să slăbească după ce a născut, dar își dorește să-și recâștige silueta. "Chiar îi dau corpului să se adapteze la perioada de după naștere. Știți, am născut un copil! Am creat o viață, dar nu a fost prea greu să revin în formă. Așa că dacă oamenii spun grăbește-te să slăbești, nu-i ascult", a spus ea pentru People.

La o lună după ce a născut, Longoria a făcut prima şedinţă foto.
Ea a fost convinsă de fotograful Bernardo Doral să pozeze, demonstrând că are curajul de a face acest pas atât de repede. "Prima şedinţă foto după sarcină! N-o să vă mint, a fost greu!", a scris vedeta lângă imaginea pe care a postat-o pe Instagram. "Să încerc să alăptez şi să lucrez ceva în programul lui Santiago. Nici nu mă puteam gândi să fiu în mâini mai bune decât în cele ale dragului meu prieten bernardodoral! Mulţumesc pentru că ai făcut să fie o distracţie, ca întotdeauna!! Abia aştept să vedeţi toţi pozele!", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod