Enrique Iglesias şi Anna Kournikova, doi părinți fericiți: Primele imagini cu fetița lor nou-născută

Iglesias şi Kournikova au confirmat joi naşterea celui de-al treilea copil al lor, o fetiţă. Cântăreţul în vârstă de 44 de ani a publicat, joi, pe contul său de Instagram, o imagine în care apare ţinând în braţe bebelușul.

"Raza mea de soare 30.01.2020", a scris Enrique Iglesis, confirmând că micuța s-a născut pe 30 ianuarie.

După câteva minute, Anna Kournikova (38 de ani) a postat o poză în care apare pe patul de spital, zâmbind și ţinându-și în braţe fetița.

Ultima fotografie cu cei doi înainte de acest fericit eveniment a fost cea în care Anna Kournikiva era însărcinată în ultimele luni, la bordul unui iaht din Miami, publicată de revista spaniolă Hola!, relatează Daily Mail.

Iglesias şi Kournikova mai au doi copii, gemenii Lucy şi Nicholas, născuți în decembrie 2017.

Și atunci sarcina a fost ţinută secret, iar știrea despre nașterea gemenilor a fost publicată de site-ul american TMZ.

În 2018, cântărețul a vorbit în emisiunea de televiziune Lorraine, transmisă de postul britanic ITV, despre viața de părinte: "Mă simt incredibil. Este unul dintre cele mai tari sentimente din lume. Dacă m-a schimbat? Conduc mai încet. Mă gândesc de mai multe ori dinainte la lucrurile stupide pe care sunt pe cale să le fac - sunt mai responsabil."

"Sunt suficient de norocos că sunt în punctul acesta din cariera mea în care pot să-mi fac programul și să nu stau departe de casă mai mult de două săptămâni legate, iar asta e bine", a adăugat el.

Întrebat dacă crede că Lucy și Nicholas vor dori să fie cântăreți când vor fi mari, artistul a răspuns că orice este posibil: "Vreau să facă ceea ce le aduce fericirea.
Vreau să fiu un tată cool și să-i las să aleagă."


Fiul legendarului cântăreț spaniol Julio Iglesias a abordat și subiectul căsătoriei și a admis că i-ar plăcea ca în viitor să facă nunta. "Când ești de ceva timp cu cineva, așa cum sunt eu, e ca și cum ai fi căsătorit. Nu, nu sunt. Dar mi-ar plăcea să ne căsătorim, poate în viitor. Acum am copii, așa că am mintea ocupată mai mult decât acum cinci sau zece ani", a explicat Enrique.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru videoclipul "Escape".
Cei doi locuiesc în Miami, Statele Unite.


Foto: Daily Mail, Hepta

1 din 13

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod