Emily Ratajkowski, atacată pentru o poză pe plajă: A vrut să se distreze, dar a exagerat

Fotomodelul cunoscut pentru imaginile în care își promovează posteriorul a încercat să-și păstreze „rețeta succesului“ cu o fotografie amuzantă. Numai că de data asta a cam exagerat.
Ce-i al ei e al ei, iar Emily Ratajkowski știe bine asta, doar că a cam început să exagereze - după ce s-a făcut remarcată cu posteriorul ei bombat, pe care îl expune zilnic în imaginile postate pe rețelele de socializare și în ședințele foto, ea pare să-și pierdut simțul măsurii. Pe lângă numărul mare al imaginilor de același tip pe care le publică continuu, modelul în vârstă de 27 de ani a început să-i calce pe nervi pe internauți cu încrederea ei nelimitată în atuurile sale fizice.

În mod sigur, Emily nu credea că va veni o zi în care pozele cu posteriorul nu-i vor mai aduce atâtea aprecieri, ci, dimpotrivă, un val de critici.
Vedeta a ajuns aici pentru că a postat pe Instagram o imagine pe care mulți au considerat-o o comparație nefericită cu o prietenă al cărei corp nu este atât de atrăgător ca al ei.

Emily Ratajkowski s-a lăsat fotografiată la plajă, de sus, în timp ce stătea întinsă pe burtă, pe cearceaf, într-o poziție deloc ofensivă, care îi evidenția silueta impecabilă și, desigur, posteriorul perfect. Numai că alături stătea o prietenă durdulie, Caitlin King, cu un costum de baie nu la fel de elegant și cu o siluetă și un posterior nu la fel de atractive. Diferențele fizice dintre cele două sunt imposibil de ignorat, iar dintr-o fotografie obișnuită, Emily a reușit să facă o imagine comparativă.
Greșeala ei a fost că a postat-o pe Instagram, iar utilizatorii au criticat-o pentru acest gest.

Unii au considerat că și-a umilit prietena pozându-se astfel: "De ce și-ar supune prietena unei astfel de umilințe și unor atacuri online postând asta?", a întrebat cineva. "Ai pus poza asta special ca să se vadă clar că corpul tău e mai frumos decât al prietenei tale", a acuzat-o altă persoană. "Să fii gras nu-i nici frumos, nici sănătos; hai să nu fim ipocriți, te rog", este un alt comentariu.

Emily a folosit imaginea pentru a-și promova colecția de costume de baie Inamorata, scrie Daily Mail.
Ea i-a luat apărarea prietenei sale și a încercat să explice de ce a publicat fotografia. "Îmi place corpul prietenei mele și amândouă credem că ea arată bine aici și că e o poză drăguță făcută în timp ce ne prăjeam la soare. Sunt mândră că poartă costumele mele de baie", a scris vedeta. "Corpurile diferite sunt frumoase și sper că toți vom înțelege asta curând", a mai precizat ea.

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul provocator pentru "Blurred Lines" al lui Robin Thicke. De atunci ea a jucat în filmele "We Are Your Friends", "Gone Girl", "Entourage", "I Feel Pretty" și "In Darkness".

Top-modelul s-a clasat pe locul patru în 2014 în topul celor sexy femei din lume publicat de revista FHM.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod