Ellen DeGeneres a cumpărat vila superbă a lui Adam Levine: Prețul uriaș pe care l-a plătit vedeta TV

Vedeta în vârstă de 61 de ani își mărește portofoliul impresionant de proprietăți. Ultima sa achiziție este vila superbă din Beverly Hills a cântărețului Adam Levine.

După ce și-a extins cu încă trei ani contractul pentru realizarea binecunoscutului ei show de televiziune, Ellen DeGeneres a mai făcut o investiție imobiliară, cumpărând o casă splendidă din Beverly Hills. Proprietatea i-a aparținut lui Adam Levine, iar vedeta TV în vârstă de 61 de ani a plătit 45 de milioane de dolari. Potrivit TMZ, Ellen a obținut o reducere a prețului de la 47,5 milioane de dolari cu care fusese scoasă la vânzare de agentul imobiliar Kurt Rappaport, de la Westside Estate Agency.

Adam Levine nu a deținut mult timp această proprietate superbă, dar a reușit să scoată un profit frumușel: el a cumpărat casa cu o o suprafață de 964 de metri pătrați în martie anul trecut, cu 33,9 milioane de dolari, dar a și investit o sumă consistentă (7 milioane de dolari) în lucrări de renovare.

Vila cu cinci dormitoare se află chiar în zona exclusivistă cu cod poștal 90210 care a dat numele popularului serial "Beverly Hills, 90210" și are o mulțime de dotări care justifică pe deplin prețul imens la care a fost vândută.

Casa ascunsă dincolo de porțile largi are un living uriaș, o sufragerie pentru servirea mesei și un bar care dă spre bucătăria spațioasă, cu aparatură din inox care contrastează cu podeaua din lemn.

Lângă bucătărie se află o altă cameră, în stil Old Hollywood, dedicată relaxării.

Casa cu o suprafață de 185 de metri pătrați, apartamentul principal mai are o baie splendidă, cu o antecameră de așteptare, și o cadă poziționată în spatele unor uși mari din sticlă, dar și o sală de fitness și o casă de oaspeți.

Curtea pare un parc, cu peluze îngrijite, mărginite de zone cu pietriș alb, o piscină, teren de tenis, o bucătărie exterioară și cuptor pentru pizza.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod