Drama unui părinte celebru. Robert Redford își plânge fiul: „Durerea pierderii unui copil e imensă“

James Redford, fiul lui Robert Redford, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, din cauza unui cancer.
James Redford, realizator de documentare și fiul legendarului actor și regizor Robert Redford, a murit în casa sa din Marin County, California, la vârsta de 58 de ani. El a suferea de un cancer de ficat descoperit în noiembrie, în timp ce se afla pe lista de așteptare pentru un transplant.

James suferea de 30 de ani și de colangită sclerozantă primară, o maladie autoimună rară care afectează ficatul. Problemele lui de sănătate au debutat în copilărie, iar în 1993 a suferit un transplant, relatează Daily Mail.

"A trăit o viaţă frumoasă"


Soţia lui James, Kyle Redford, a anunţat decesul: "A trăit o viaţă frumoasă, care a avut impact şi a fost iubit de mulţi.

Îi va fi simţită lipsa. Ca soţie a lui de 32 de ani, sunt recunoscătoare pentru cei doi copii extraordinari pe care i-am crescut împreună. Nu ştiu ce ne-am fi făcut fără ei în ultimii doi ani", a scris ea pe Twitter.



La rândul său, Robert Redford (84 de ani), a transmis printr-un reprezentant: "Durerea pierderii unui copil este imensă.

Jamie a fost un fiu, soț și tată iubitor. Moștenirea sa trăiește prin copiii, arta, filmele și pasiunea sa dedicată protejării mediului", a declarat un reprezentant al actorului Robert Redford (84 de ani). Acesta a adăugat că actorul este jelit de familie în această perioadă dificilă.

James Redford avea doi copii


James Redford are doi copii cu Kyle - un fiu, actorul Dylan, în vârstă de 29 de ani, și o fiică, Lena. El mai avea două surori, Amy Redford şi Shauna Redford Schlosser.

Fiul lui Robert Redford şi al Lolei van Wagenen a produs şi regizat documentare care au vorbit despre subiecte importante, precum mediul şi educaţia.

"The Big Picture: Rethinking Dyslexia" a fost inspirat de fiul său, Dylan, şi de eforturile făcute de el în şcoală, iar în "Happening: A Clean Energy Revolution" (2017) a explorat beneficiile energiei curate.

Citește și: Kate Beckinsale, ambasadoarea copiilor pierduți. Vedeta a dezvăluit secretul care i-a distrus sufletul


El a scris scenariul pentru "Cowboy Up" (2001), în care au jucat Kiefer Sutherland şi Daryl Hannah, şi a regizat "Spin" (2003) pentru Showtime, în care au jucat Stanley Tucci şi Dana Delaney.

În anul 2005, James Redford a fondat împreună cu tatăl lui The Redford Center, organizaţie non-profit care produce filme şi oferă granturi pentru cineaştii care abordează ca temă mediul înconjurător.

În prezent, lucra la "The Amy Tan Documentary".

James Redford mai avea două surori, Amy Redford şi Shauna Redford Schlosser.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod