Dosarul prostituatelor de lux. Câţi bani cereau Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile pentru o noapte de sex?

Facebook Twitter gplus Comenteaza
La începutul lunii februarie, mai multe vedete feminine din showbizul românesc erau chemate la audieri într-un dosar de prostituţie, cele mai cunoscute nume fiind Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile.
1 din 5

Mădălina Pamfile primea între 1.000 şi 2.500 de euro

Fosta asistentă a lui Capatos a recunoscut, în faţa anchetatorilor, că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi milionari. Din datele de la dosar, făcute publice de cei de la Libertatea, reiese că Mădălina Pamfile cerea între 1.000 şi 2.000 de euro pentru o noapte de amor.

“Într-un apartament de-al unui om de afaceri din Slatina, situat în zona Alba Iulia, Mădălina Pamfile a rămas o noapte şi a întreţinut acte sexuale, primind în schimb 2.000 de euro. Ea a fost prezentată şi unui bărbat ce deţine un hotel în Poiana Braşov şi a primit 1.000- 1.500 de euro de la acesta în schimbul oferirii de servicii sexuale”, se specifică la dosar.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • John pe 9 Aug 2015, 18:16
  Tarfe de Lux

  Cand oamenii nu au ce face cu banii!

  0
  0

 • cineva pe 11 Iun 2015, 21:20
  niste sapite

  ma dezgusta nemernicile astea, imi vine sa borasc numa cand ma uit la ele nu sa mai intretin relatii sexuale cu ele! niste jigodii fara rusine. destul de rau ca javrele astea nu au patint nimica, mai mult, se expun in continuare la tv.

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod