Dosar Eva. Băiatul cu pizza din sala Oscarurilor trăiește visul american

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Martie 2014
Edgar Martiroysan a devenit vedetă în SUA și a primit un bacșiș de 1.000 de dolari de la Ellen DeGeneres după ce le-a servit pe starurile de la Hollywood.

Daily Mail are dreptate. Marele câștigător al galei Oscarurilor de anul ăsta nu este "12 Years A Slave". Nici "Gravity". Este pizzeria Big Mama's & Papa's din Hollywood. În momentul în care Ellen DeGeneres a făcut comanda, acest restaurant absolut obișnuit a devenit celebru și odată cu numele lui a ieșit din anonimat și băiatul care a servit pizza pentru starurile aflate în sală.

În mod normal, foarte puțini oameni obișnuiți au șansa de a se întâlni cu un superstar din lumea filmului. Edgar a câștigat însă la loteria viselor. El a fost cel care a adus cutiile cu pizza pe care Ellen le-a comandat, devenind astfel actorul unei dintre cele mai savuroase surprize din istoria premiilor Oscar. Ceea ce i s-a întâmplat lui duminică seara se numește visul american, iar el îl trăiește cu nesaț. Este momentul de glorie neașteptat pe care foarte mulți americani l-au salutat, impresionați de povestea și de atitudinea lui, cerând presei mai multe informații despre acest personaj. Așadar, cine e tipul cu pizza de la Oscaruri?

Edgar Martiroysan, un tânăr de origine armeană care a emigrat în Statele Unite, nu este un simplu agent care a avut norocul de a livra cea mai importantă comandă din viața lui. El patronează, împreună cu fratele său, localul Big Mama's & Papa's Pizzeria din Hollywood, care și-a câștigat renumele în seara galei de la Dolby Theatre.

Să facem socoteala: timp de două minute, Ellen DeGeneres și Edgar au împărțit pizza celebrităților din sală. Apoi, timp de încă două minute, Ellen a strâns banii de la cei care au luat câte o felie. Potrivit publicației Variety, un spot comercial de 30 de secunde transmis în timpul galei a costat în jur de 1,8 milioane de euro. Asta înseamnă că pizzeria lui Edgar a primit gratis reclamă de 10,8 milioane și, din moment ce localul n-a băgat niciun sfanț în publicitate, a dat cea mai tare lovitură din istoria televiziunii, scrie tabloidul online american TMZ.Totul a pornit de la ideea celebrei realizatoare TV Ellen DeGeneres, gazda ceremoniei de decernare a Oscarurilor, care a comandat pizza pentru superstarurile din sala.

Frații Martiroysan s-au ales cu o comandă uriașă de pizza și, spre mândria lor, au reușit s-o livreze repede.

O sursă de la pizzeria din Hollywood a confirmat pentru Daily Mail că s-a primit o comandă de cinci pizza mari pentru Dolby Theatre, dar a susținut că persoana care a cumpărat nu a precizat că livrarea va fi făcută în direct, în fața a milioane de telespectatori.

"Am mințit. Nu este pentru backstage", i-a spus Ellen când l-a văzut cu cutiile în brațe. "Ghici ce? Pizza e aici", a anunțat vedeta pe scenă. Cu o șapcă roșie pe cap și un șorț de aceeași culoare, Edgar și-a făcut apariția pe scenă zâmbind, ținând în brațe mai multe cutii de pizza.Ellen a anunțat publicul că a cerut o pizza vegetariană cu sos de roșii, una cu brânză și alte câteva tipuri. "N-am mai făcut asta până acum, mă ajuți", l-a rugat ea.

Când a întrebat cine vrea, mai multe mâini au țâșnit în sus. Erau mulți pofticioși celebri acolo. Chiwetel Ejiofor, starul din "12 Years A Slave", a luat o cutie, pe care a împărțit-o celor de lângă el.

Julia Roberts a rupt, zâmbind, o felie cu brânză.Îmbrăcată într-o rochie albă elegantă, Meryl Streep "a atacat" și ea o bucată, un moment surprinzător și interesant, pentru că nimeni nu se aștepta ca o ceremonie atât de bine programată, la care starurile se prezintă foarte elegant, actorii de top se vor linge pe degete după ce au mâncat feliile irezistibile de pizza.Brad Pitt a mușcat cu poftă dintr-o felie de pepperoni, după ce a oferit farfurii din plastic și șervețele doritorilor de lângă el.

Logodnica lui își oprise și ea o farfurie, dar Ellen apucase deja să treacă mai departe și n-a observat-o, așa că Angelina Jolie a preferat să-l urmărească amuzată pe Brad cum înfuleca.Kevin Spacey s-a dovedit și el un gentleman și a ajutat la împărțirea farfuriilor și a feliilor de pizza, apoi a mâncat și el o bucată."Kerry Washington este însărcinată, trebuie să mănânce", i-a spus Ellen lui Edgar, dar inițial actrița n-a dorit să guste. Ea le-a scris fanilor pe Twitter să nu se supere: "Nu vă faceți griji despre faza cu pizza. Evit glutenul! Salutări de la Oscaruri!".

Mai târziu, însă, vedeta a postat pe Instagram o imagine din spatele scenei, făcută în timp ce devora încântată o felie de pizza fără gluten.Jamie Foxx și fiica lui, Corinne, au fost și ei încântați de pizza lui Edgar.Leonardo DiCaprio a dat mai departe cutia cu pizza pe care a primit-o, dar a fost încântat de spectacolul făcut de Ellen.Gazda show-ului a mers apoi spre unul dintre laureații serii, Jared Leto, iar acesta a luat o felie de pizza pentru mama lui, aflată lângă el, căreia i-a adresat un mesaj emoționant de mulțumire de pe scenă, după ce a primit distincția pentru cea mai bună interpretare secundară masculină.Legendarii Harrison Ford și Martin Scorsese au luat și ei câte un triunghi aburind.Printre clienții celebri serviți de Edgar s-au mai numărat Jennifer Lawrence, Dax Shepard, Channing Tatum și soția sa, Jennna.

"Nu mai am bani", a glumit Ellen, cerând ajutorul Sandrei Bullock pentru a face o chetă.

Realizatoarea TV i-a încurajat pe actori să nu-și facă griji pentru cât plătesc, fiindcă "se uită la noi doar un miliard de oameni", apoi le-a zis să dea fiecare atât cât crede că e corect.Apoi Edgar a urmat-o pe Ellen printre locurile din primul rând al sălii, unde aceasta a început să strângă, în pălăria cântărețului Pharell Williams, banii pentru cea mai faimoasă și amuzantă comandă de pizza. Printre cei care "au cotizat" s-a numărat și Brad Pitt. Ellen nu a precizat însă câți bani a strâns și ce s-a întâmplat cu ei.

Deloc întâmplător, gala desfășurată duminică, 2 martie, a obţinut cea mai bună audienţă din ultimii 10 ani, adunând în faţa micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori. Improvizația cu pizza și celebrul selfie cu actori care a blocat Twitter-ul au făcut înconjurul planetei. Pizeria Big Mama's & Papa's a mulțumit pe contul de Twitter pentru momentul special la care a luat parte. "Mulțumim, Ellen!", este mesajul postat după apariția lui Edgar.Oamenii au fost însă curioși să știe cum a trăit un om simplu clipele în care a participat la acest show. Și dacă băiatul simpatic care nu s-a pierdut cu firea între atâtea celebrități, gătite la patru ace, chiar a primit bacșiș. Mulți erau convinși că totul a fost regizat și că, de fapt, tânărul n-a primit niciun dolar pentru apariția sa. Câteva tinere au scris pe Twitter că presa ar trebui să afle cine era norocosul care a adus pizza la Oscar.N-a durat mult, iar Hollywood Reporter a anunțat pe aceeași rețea că numele simpaticului "intrus" este Edgar. De aici și până la publicarea povețtii lui n-a mai fost decât un pas.

Iar acest pas l-a făcut tot Ellen DeGeneres.După ce duminică seara l-a adus în luminile rampei, a doua zi l-a invitat în emisiunea ei, unde i-a dat bacșișul care i se cuvenea: 600 de dolari strânși în faimoasa pălărie a lui Pharell Williams, plus 400 de la ea, ca să iasă o sumă rotundă. Edgar a primit banii zâmbind mândru, în timp ce publicul din studio îl aplauda.

Edgar Martiroysan a mărturisit că experiența de a aduce pizza pentru starurile de cinema a fost "o nebunie". Lui i se spusese că duce comanda unor angajați aflați în spatele scenei, dar când a sosit acolo, i-au zis să aștepte. "Apoi ai apărut tu", i-a spus el lui Ellen. După ce realizatoarea i-a făcut semn s-o urmeze a venit impactul: "Și am ajuns pe scenă! Am fost șocat", a recunoscut Edgar. El a dezvăluit că a fost copleșit de emoție când a ajuns față în față cu Julia Roberts. "A fost femeia visurilor mele, mă uitam mereu la filmele ei când eram la Moscova, mai ales la <<Pretty Woman>>", a spus el."Nebunia" din sală nu s-a topit însă după încheirea galei. A doua zi, o mulțime de oameni au început să scrie pe Facebook și pe Twitter că au fost la "Big Mama's & Papa's Pizzeria" și l-au întâlnit pe tipul care a dus pizza la Oscaruri. Unii se mândreau că au comandat dintotdeauna de la el. Edgar a devenit vedetă.

Pentru frații Martiroysan, acesta este visul american. Edgar nu și-a imaginat vreodată că va avea clienți faimoși, că va deveni celebru și că oameni pe care nu-i cunoaște se laudă că l-au întâlnit. Toată lumea îi zâmbește, îl felicită și îi cere pizza. Ca la Oscar.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta, ABC

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • idrys pe 9 Mar 2014, 19:47
    Frumos!

    Bine scris! Si frumoasa poveste.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod