Divorț la Hollywood: Tim Robbins divorțează de soția româncă cu 33 de ani mai tânără

Starul din „Închisoarea îngerilor“ a depus actele de divorț. El se căsătorise în secret cu Grațiela Brâncuși.

Tim Robbins a cerut divorțul de mai tânăra și "secreta" (cum o numește Daily Mail) soție, Ioana Grațiela Brâncuși, deși ei nu au anunțat niciodată public că s-au căsătorit.

Câștigătorul premiului Oscar a depus cererea de divorț miercuri, la un tribunal din Los Angeles, la trei ani de la debutul relației cu Grațiela Brâncuși. Conform TMZ, nu se știe când s-au căsătorit cei doi.

Se pare că Tim Robbins (62 de ani) este mai în vârstă cu 33 de ani decât Grațiela, care a absolvit Universitatea din București în 2012. Conform Daily Mail, ea ar fi cam de aceeași vârstă cu fiii actorului, Jack Henry (31 de ani) și Miles Guthrie (28 de ani), din relația de 23 de ani pe care el a avut-o cu actrița Susan Sarandon.

Tim Robbins și Grațiela Brâncuși s-au cunoscut în 2016, când ea lucra pentru compania lui de teatru, The Actors' Gang.

Grațiela era director de marketing, iar Tim avea funcția de director artistic.

Robbins și Brâncuşi au fost fotografiați prima oară împreună în februarie 2018, la premiera serialului pe care el l-a realizat pentru HBO, "Here and Now".

În noiembrie 2019, românca a fost văzută purtând un inel cu un diamant pe mâna dreaptă, în timp ce poza alături de Robbins la premiera producției "Dark Waters". O lună mai târziu, ei au urmărit împreună, alături de fiul actorului, Miles, și de fiica lui vitregă, Eva Amurri, și cei doi copii ai acestuia, un meci de hochei.

În 2010, Susan Sarandon a vorbit despre despărțirea sa de Tim Robbins, în 2019, cu care nu s-a căsătorit niciodată.

Ea a povestit că vestea i-a supărat pe fanii lor, care îi vedeau împreună pentru toată viața. "Oamenii mă opreau pe stradă și îmi spuneau că au plâns când au auzit. Ei bine, a fost foarte trist", a mărturisit actrița în vârstă de 74 de ani pentru The Telegraph.

"N-am crezut nici eu că se va întâmpla vreodată. Uneori primim niște oameni în viața noastră în anumite momente. Poate că ai o relație ca să ai copii și realizezi că de la un punct încolo e de ajuns", a mai spus câștigătoarea premiului Oscar.

Timp de peste 20 de ani, Robbins și Sarandon au alcătuit unul dintre cele mai durabile cupluri din industria de divertisment de la Hollywood, fiind cunoscuţi atât pentru rolurile din filme, cât şi pentru activismul lor social şi politic.

Citește și: Urmașii unor monștri sacri.
Cum arată nepoții marilor actori de la Hollywood


După despărţirea de Tim Robbins, Susan Sarandon s-a implicat într-o relaţie cu partenerul ei de afaceri, Jonathan Bricklin, mai mic cu 31 de ani decât ea.

Unul dintre cei mai importanți actori și producători americani, Tim Robbins s-a născut la 6 octombrie 1958, în West Covina, California. A obţinut un Premiu Oscar, în anul 2004, pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, după interpretarea lui Dave Boyle în filmul "Misterele Fluviului" ("Mystic River"). El mai trei Globuri de Aur pentru rolurile din "Mystic River", "Short Cuts" și "The Player".

Actorul a regizat filmul ""Culoarul morţii" (1995) și a mai apărut în producții de succes precum "Top Gun" (1986), "Bull Durham" (1988), "IQ" (1994) și "Ce-am avut şi ce-am pierdut" (1997).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mister T 54 pe 28 Ian 2021, 15:14
    Titlu de film

    De cand si pana cand Shawshank Redemption se traduce Inchisoarea Ingerilor?? De ce nu pastrati titlul original ?? Creati discutii intre 2 persoane din 2 tari diferite care discuta despre acelasi film.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod