Din Malibu în Miami: Cum arată casa de 10 milioane de dolari pe care a cumpărat-o Cindy Crawford

Top modelul și soțul său, Rande Gerber, s-au mutat din Malibu în Miami Beach, Florida, unde au cumpărat o proprietate impresionantă.
Din Malibu în Miami sau de la un ocean la altul: după ce au renunțat la casa pe care o aveau pe malul Pacificului, Cindy Crawford și soțul ei au cumpărat cu 9.625.000 de dolari o vilă impresionană în Miami Beach, Florida.

Supermodelul în vârstă de 54 de ani și Rande Gerber (58 de ani) sunt deciși să se mute din sudul Californiei în Florida și au semnat actele cu puțin timp înainte de sfârșitul anului trecut.

Noua reședință a cuplului are cinci dormitoare și patru băi și este situată în Golful Biscaine, o zonă pitorească de pe țărmul Atlanticului.

Designul modern al casei se remarcă prin tavanele înalte și numeroasele ferestre mari care permit luminii naturale să scalde toate interioarele, stil clasic într-un stat atât de călduros.

Priveliște de vis


Potrivit site-ului Berkshire Hathaway, proprietatea nu are foarte mult teren, suprafața totală fiind de mai puțin de 2.000 de metri pătrați, dar compensează prin poziționarea ideală și o priveliște de vis - din curtea din spate se poate vedea tot golful.

Apusurile minunate pot fi admirate și de pe verandă sau de la unul dintre etaj, ori de pe marginea piscinei spațioase.

Cindy și Rande vizitau des Miami, iar cu timpul au devenit tot mai atrași de acest loc, scrie Daily Mail.

Casa de vacanță este refugiul perfect pentru ei și pentru copiii lor, Presley (21 de ani) și Kaia (19 ani).



Cuplul a vândut casa cu patru dormitoare și două băi, plus una de serviciu, din Malibu în care și-a crescut copiii timp de 15 ani. Prețul stabilit de ei era de 7,4 milioane de dolari.

Într-un interviu pentru publicația Architectural Digest, Cindy Crawford a declarat că ei au mai multe case ca să își poată crește copiii. "Avem casa principală din Malibu, pe care o deținem de 15 ani, avem o cabană pe malul unui lac în Canada, pe Coasta de Est, lângă Toronto. E în stil Ralph Lauren. Este ceea ce eu și soțul meu ne doream. Noi am crescut mergând vara la lacuri. El mergea cu cortul, eu doar cu familia, dar am vrut să avem experiența asta și pentru copii.

Și am vrut să ne simțit cam ca într-o tabără", a spus ea.

Cum e să te plictisești de Malibu


"Pe urmă am mai luat anul trecut o casă în Beverly Hills, fiindcă fiii noștri au crescut. Malibu era minunat când ei erau mici, dar începuseră să se plictisească aici, își doreau să stea în oraș. Așa că am luat casa asta. Este foarte modernă, așa că a fost distractiv să o trecem prin toate filtrele noastre, pentru că unele lucruri sunt cam de la mijlocul secolului și erau prea jos pentru noi sau nu erau confortabile. Am făcut multă curățenie. Soțul meu e foarte, foarte maniac cu desitatea mobilierului și cu adâncimea scaunelor fiindcă e înalt (...)", a mai povestit vedeta.



Cindy Crawford şi fostul model şi actualul impresar Randy Gerber s-au căsătorit în mai 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Citește și: Matt Damon își vinde casa din Los Angeles. Cum arată vila cu 7 dormitoare și 10 băi


Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Cindy Crawford  a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod