Demi Moore, în pantaloni scurți la 51 de ani: Încă mai are ce să arate!

Actrița și-a revenit după perioada dificilă prin care a trecut în urma divorțului de Ashton Kutcher.

Zilele negre care au urmat despărțirii de Ashton au rămas mult în urmă. Cu greu, e drept, Demi Moore a trecut peste această etapă dură din viața ei și a reușit să se pună pe picioare. A stat internată într-un centru medical, apoi a plecat singură într-o vacanță, în care și-a limpezit gândurile și s-a liniștit. Treptat, viața ei a revenit la ritmul normal. Actrița a slăbit și a început să frecventeze din nou saloanele de înfrumusețate. Acum ea este din nou în formă și arată la fel de bine ca atunci când primea roluri importante la Hollywood.

Duminică, vedeta a ieșit în Los Angeles îmbrăcată ca o tinerică sigură pe ea, demonstrând că se află într-o formă fizică foarte bună. La 51 de ani, Demi se ține bine: îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți din denim, decorați cu tăieturi, ea a ieșit pe stradă lăsându-și la vedere picioarele tonifiate și bine lucrate, o ținută abordată de vedete de 29 de ani, precum Katy Perry și Khloe Kardashian, remarcă ziarul britanic Daily Mail.



Peste bluza albă tricotată, ea și-a trecut peste umeri o jachetă neagră din piele, la care a asortat o geantă neagră din piele și ochelarii șic, cu ramă de aceeași culoare.



Câteva șuvițe argintii din părul vedetei dovedesc că și ea e om, semn că trecerea timpului nu poate fi mascată în totalitate, în ciuda aspectului ei desăvârșit, observă publicația citată, care amintește că secretul întineririi sale ar putea consta în atracția pentru bărbați cu vârsta sub 30 de ani.

Demi Moore, care a fost căsătorită în două rânduri, cu Bruce Willis și Ashton Kutcher, are în prezent o relație cu muzicianul Sean Friday, în vârstă de 27 de ani.

Cei doi au fost fotografiați împreună pentru prima oară în ianuarie, pe o plajă din Mexic.

Ei erau foarte apropiați și se pare că se știu de mai multă vreme; în mai 2013, actrița și fiica sa, Rumer Willis, au fost la un concert al trupei lui Sean.



La o lună după spectacol, Demi Moore a fost văzută în timp ce flirta, într-un club de noapte din Los Angeles, cu Alex Pettyfer (23 de ani). Deși între ei e o diferență de 28 de ani, cei doi erau absorbiți unul de celălalt, scrie site-ul Popdust.



Ultima aventură a actriţei a apărut la puţin timp după finalizarea divorţului de Ashton Kutcher, în noiembrie 2013, la aproape doi ani de la despărţirea lor. Cei doi au pus punct unui mariaj de şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.



Starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" a înaintat actele de divorţ în decembrie 2012, dar procedura a durat mai mult timp, întrucât cuplul nu a convenit asupra modului de împărţire a averii lor, estimată la 300 de milioane de dolari.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • VV pe 7 Mai 2014, 11:04
    nashpa

    nashpa di tat! de la comentarii, pina la aspectul dizgratios.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod