Demi Moore face noi dezvăluiri despre bărbatul care a violat-o la 15 ani: Agresorul avea o fiică de vârsta ei

Vedeta continuă să ofere detalii despre bărbatul care a violat-o când ea avea 15 ani. Demi Moore a spus că agresorul avea o fiică de vârsta ei.
Seria de dezvăluiri pe care actrița în vârstă de 56 de ani le-a făcut în cartea sa biografică, "Inside Out", se dovedește de neoprit. Demi Moore a scris că în adolescența sa, mama ei, Virginia King, era dependentă de alcool și obișnuia să o ducă prin baruri pentru a atrage atenția bărbaților. Într-o seară, când Demi s-a întors acasă, a dat înăuntru peste un individ care avea cheia și care a violat-o. "Cum e să fii vândută pentru 500 de dolari?", a întrebat-o acesta înainte.

Actrița a dezvăluit apoi că bărbatul era un prieten de familie, Val Doumas, un grec care deținea un club foarte popular, La Cage Aux Folles. Acesta a murit în 1997, la vârsta de 68 de ani.

George Germanides, care a deținut restaurantul Mirabelle împreună cu Doumas, a declarat pentru Sun on Sunday: "Numele lui real era Basil și prenumele Val. A fost un partenerul meu din 1974. Avea o grămadă de bani. Am cumpărat restaurantul de la el după șapte ani."

Germanides a mai spus că nu știe dacă afirmațiile făcute de Demi Moore sunt reale.

Fiica violatorului refuză să vorbească


Într-un interviu acordat realizatorului de radio Howard Stern, Demi Moore a spus că Doumas avea o fiică de vârsta ei atunci când a violat-o.

Ea a afirmat că acesta avea în jur de 48 de ani, era căsătorit și avea o fată când a cunoscut-o pe mama ei, la finele anilor '70. Doumas și Virginia King obișnuiau să iasă împreună să ia masa la restaurantul Mirabelle, dar după o vreme, acesta a început să-i dea târcoale lui Demi la școala în care ea învăța.

Actrița a scris în cartea sa că Doumas a violat-o în apartamentul în care locuia, dar se pare că ea nu a depus plângere la poliție.



Dezvăluirea nu pică deloc bine pentru fiica lui Doumas. Contactată de Sun on Sunday, aceasta a refuzat să comenteze afirmațiile vedetei.

Episodul violului a atras atenția presei. Întrebată de gazda emisiunii "Good Morning America"  dacă a crezut că a fost vândută de mama sa, Demi a spus: "În adâncul inimii mele, nu. Nu cred că a fost o tranzacție directă, dar i-a dat acces înăuntru și m-a pus în pericol."

Actrița a spus că nu crede că violul a fost cumpărat dinainte, ci mai degrabă făptașul i-a dat pe urmă banii mamei sale, pentru a nu depune plângere.

Demi Moore i-a salvat viața mamei sale


Demi Gene Guynes s-a născut în New Mexico, dar tatăl a părăsit-o pe Virginia King înainte de nașterea sa.

Vedeta a crezut că Dan Guynes era tatăl ei natural până când, la vârsta de 13 ani, a descoperit certificatul de naștere.

Guynes era un agent de vânzări de spațiu pentru anunțuri de mică publicitate în ziar și mica familie se muta frecvent dintr-o localitate în alta. Și el și mama ei erau alcoolici, ba chiar Virginia a încercat în mai multe rânduri să se sinucidă. În cartea sa, Demi Moore povestește că odată i-a salvat viața mamei sale și atunci s-a terminat copilăria sa. "Îmi amintesc cum îmi foloseam degetele, degețelele unui copil, ca să scot pastilele din gura ei", a scris ea. Vedeta a scris că acela a fost sfârșitul copilăriei sale.



În adolescență, Virginia și Guynes nu mai trăiau împreună. Demi a plecat la Hollywood cu mama ei, iar acolo a avut loc violul. După numai un an de la această traumă, Demi și-a lansat cariera în lumea filmului.

Și-a înșelat primul soț înaintea nunții


Demi Moore avea doar 18 ani când s-a măritat prima oară. Ea a fost căsătorită cu Freddy din 1980 până în 1985, iar mariajul lor nu a început sub cele mai bune auspicii.



Actrița povestește în cartea sa că l-a înșelat pe Freddy înaintea nunții: "În noaptea de dinaintea nunții, în loc să stau acasă și să mă pregătesc, l-am sunat pe un tip pe care-l cunoscusem la o filmare. Am plecat de la petrecerea burlăcițelor și m-am dus la apartamentul lui. De ce am făcut asta? De nu m-am dus să-l văd pe bărbatul cu care urma sa jur că îmi voi petrece restul vieții și să-i spun că am îndoieli?", scrie ea, într-un fragment publicat de People.



Demi Moore explică în carte că nunta venea într-un moment dificil, după ce tatăl său adoptiv, Danny Guynes, s-a sinucis în 1980. "N-am putut să mă împac cu ideea că mă măritam ca să scap de jelirea morții tatălui meu (...) Nu puteam să scap de căsnicia asta, dar puteam să o sabotez", a scris vedeta.

Moore avea 16 ani când l-a cunoscut pe Freddy, care atunci era însurat cu prima lui soție, Lucy. "Eram o adolescentă care nu crescuse cu vreo urmă de respect pentru instituția căsătoriei. Și am dat buzna în viața lui Freddie fără să-mi pese prea mult, îmi pare rău să o spun, de soția lui", a mărturisit actrița.

După divorțul de Moore, Demi a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood cu Bruce Willis, cu care a fost căsătorită între 1987 și 2000 și cu care are trei fiice: Rumer (31 de ani), Scout (28 de ani) și Tallulah Belle (25 de ani).



Actrița s-a căsătorit apoi cu Ashton Kutcher, în 2005, când ea avea 42 de ani iar el - 27.

Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. Divorţul lor a fost finalizat în 2013.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod