Daniela Crudu, vedetă TV şi prostituată de lux? A fost implicată în toate scandalurile sexuale!

de Iulian Ioncea, 10 Februarie 2015Ajuns la Steaua şi fiind iubitului Danielei Crudu, Mihai Costea a adus-o din nou în centrul atenţiei pe asistenta lui Capatos. Cruduţa a fost atacată dur de Gigi Becali, la începutul anului 2013, atunci când patronul Stelei a afirmat că are mulţi prieteni care au făcut sex pe bani cu Daniela Crudu.

„Am prieteni mulţi care au cumpărat-o pe Crudu. Se dădea pe bani. Daniela face nenorociri. Costea are o problemă, e păcat de el că se gândeşte numai la Crudu. Crudu i-a făcut farmece lui Costea. Îl admir pe Mihai Costea dacă poate s-o cuminţească pe Daniela. Nu orice bărbat poate să cuminţească o femeie. Îl sfătuiesc să se căsătorească şi s-o scoată de la televiziune“, spunea Becali la acea vreme.

Mihai Costea a reuşit până la urmă să o facă pe Daniela Crudu să nu mai iasă în cluburi şi să se cuminţească, însă a fost prea târziu, deoarece el nu mai prindea deloc lotul Stelei. Din păcate, cei doi s-au despărţit anul trecut, iar Daniela Crudu pare să fi revenit la vechile obiceiuri.Acum, Daniela Crudu a trebuit să dea cu subsemnatul la poliţie, în dosarul în care principala furnizoare de fete celebre pentru oamenii bogaţi este Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, cunoscută drept „Strâmba lui Dodel“.

Aceasta lucra împreună cu Despina Lavinia şi Dumitru Mirela, iar un client fidel era braşoveanul Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogaţi români.

Din câte se pare, acesta a făcut în trecut sex cu Daniela Crudu, lucru negat însă acum de cei doi. În interceptările dintre proxeneta Lavinia Despina şi Ioan Neculaie, publicate de Cancan, cei doi vorbesc despre prima partidă de sex dintre el şi Cruduţa.

Ioan Neculaie (I.N.): Cine mi-a adus-o pe Cruduţa prima oară?
Lavinia Despina (L.D.): Nu ştiu!
I.N.: N-ai adus-o tu?
L.D.: Nu, nu, nu! Dar parcă tot o prietenă de-a mea.
I.N.: De-a ta?
L.D.: Parcă aşa mi-ai zis! Sau nu mai ţin eu minte.
Sau poate de la anestezia asta...
I.N.: Nu mi-o fi adus-o Marinela Avădani?
L.D.: A! Cred că da!
I.N.: Crezi că da?
L.D.: Păi s-ar putea, îţi dai seama!
I.N.: Se cunoşteau ele două?
L.D.: Da! Toate astea se ştiu. Nu ai văzut. Toate se scaldă în aceeaşi oală.


Acest lucru pare a fi confirmat şi de unele fotografii cu Daniela Crudu, realizate în primăvara anului 2011, când vedeta TV s-a plimbat cu elicopterul lui Ioan Neculaie.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 10 Feb 2015, 04:33
    Doar prostituata

    "Vedeta" in visele ei - "de lux", la fel; si nici macar nu e vina ei, voi ii faceti cadou titluri pe care nu le merita. Ea mai jos de-atat n-are cum s-ajunga, asta e clar - ce nu inteleg este de ce-i ziceti "vedeta', voi stiti ce-nseamna vedeta? sau "de lux", voi stiti ce-nseamna de lux?

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod