Daniela Crudu, vedetă TV şi prostituată de lux? A fost implicată în toate scandalurile sexuale!

10 Februarie 2015
Săptămâna trecută, mai multe vedete feminine din România au fost chemate de oamenii legii la audieri într-un dosar de prostituţie, unele dintre ele fiind acuzate de proxenetism.

Cele mai cunoscute nume care au dat declaraţii au fost Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă, Denisa Biţă, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu. Dacă, pentru unele tinere, aceasta este prima dată când numele lor este asociat cu prostituţia de lux, Daniela Crudu pare a avea lipici la acest subiect delicat.

De la începutul anului 2011, numele asistentei lui Capatos tot apare atunci când este vorba despre sexul pe banii. Primul care a deschis acest subiect a fost Leo de la Strehaia.

Potrivit jurnaliştilor de la Click, acesta a afirmat, în luna ianuarie a anului 2011, că i-a plătit Danielei Crudu 5.000 de lei pentru o partidă de sex, dar i-a mai dat acesteia şi 10.000 de euro, bani pe care Cruduţa i-a spus lui Leo că trebuie să-i dea lui Răzvan Simion, pentru a-şi păstra postul de asistentă la „Neatza cu Răzvan şi Dani“.

„I-am zis Danielei că vreau o seară cu ea. După o zi, mi-a zis că dacă o vreau, lasă la aprecierea mea cât valorează ea. 50 de milioane de lei mi-a zis că sunt ok.
Mi-a dat apoi mesaj cu numărul de cont. Am trimis pe cineva la bancă cu banii. Nu m-a mai căutat apoi”
, a spus Leo de la Strehaia. Daniela Crudu a fost dată afară de la „Neatza cu Răzvan şi Dani“, însă a fost „salvată“ de Dan Capatos, care i-a oferit un post de asistentă la „Un show păcătos“.La mai bine de un an de zile de la acest scandal, Daniela Crudu primeşte numele de cod „Premianta“, ea fiind implicată în dosarul „Curve de lux pentru VIP-uri“. Reţeaua de prostituţie era condusă de Andreea Marta, iar Cruduţa era „prestatoare de servicii sexuale contra cost“.

„Nu îi cunosc pe acei oameni, nu i-am văzut în viaţa mea.

Nu ştiu de ei decât din ziare. Nu am vorbit niciodată cu nici o persoană care este implicată în acest subiect. Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe ceva“, afirma Daniela Crudu în vara anului 2012.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 10 Feb 2015, 04:33
    Doar prostituata

    "Vedeta" in visele ei - "de lux", la fel; si nici macar nu e vina ei, voi ii faceti cadou titluri pe care nu le merita. Ea mai jos de-atat n-are cum s-ajunga, asta e clar - ce nu inteleg este de ce-i ziceti "vedeta', voi stiti ce-nseamna vedeta? sau "de lux", voi stiti ce-nseamna de lux?

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod