copii vedete

Cum vor arăta copiii de vedete în viitor: 7 cupluri și câte două posibilități

Anul pandemiei va aduce un nou val de copii la Hollywood. Iar vedetele sunt atât de frumoase, încât nu ne putem abține să anticipăm cum vor arăta în viitor copiii care urmează să se nască.

De obicei, presa și fanii sunt atrași de asemănările, dar și de deosebirile dintre vedete și copiii lor. De regulă, predomină eterna întrebare "Cu cine seamănă mai mult?" și toată lumea vrea să vadă dacă trăsăturile părinților se transmit și copiilor.

Cei de la Bright Side s-au dovedit și mai nerăbdători, încercând să anticipeze cum vor arăta copiii vedetelor când vor fi mari. Și cum imaginația nu are limite, au ales starurile care au anunțat că vor deveni părinți. În plus, au dus jocul și mai departe - au ales un cuplu celebru care nu are copii. Pentru fiecare cuplu selectat, Bright Side a creat două variante, o fată și un băiat, și a amestecat trăsăturile părinților pentru a obține imaginea acestor copii când vor fi mari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod