Cum erau în copilărie vedetele și cum arată acum: 45 de imagini ieșite din comun

Cum ar fi dacă te-ai întâlni cu copilul care erai cândva? În aceste imagini foarte reușite vedetele stau alături de versiunile lor din copilărie. E clar că multe s-au schimbat, dar nu chiar totul!

Cele mai multe vedete nu s-au bucurat dintotdeauna de celebritate. Cu câteva excepții, precum Macaulay Culkin, starurile de azi au fost niște copii obișnuiți. Iar dacă vrei să vezi cum arătau în copilărie, designerul grafic Ard Gelick îți dă cele mai bune răspunsuri - el a îmbinat fotografiile vechi ale vedetelor cu imagini din prezent, creând magia unor întâlniri uimitoare.

Ard Gelinck a folosit mașina modernă a timpului, binecunoscutul Photoshop, pentru a aduce laolaltă copiii de altădată și oamenii populari care au devenit ei peste timp, într-o serie de ipostaze memorabile.

Gelinck este renumit pentru stilul său în care reunește în aceeași imagine două versiuni din ani diferiți ale acelorași personaje celebre, iar lucrările pe care le postează pe Instagram și Twitter sunt apreciate în toată lumea.

Și de data aceasta, secvențele în care celebritățile stau alături de copiii care au fost cândva arată atât de firesc încât te fac să crezi pentru câteva clipe că este posibil să călătorești în timp. Atenție, însă, unele dintre aceste secvențe din ciclul "atunci și acum" îți vor stârni nostalgia! - avertizează Bored Panda.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod