Cum au scăpat Kim Kardashian și Kanye West de dezastru: Și-au angajat echipă privată de pompieri ca să nu le ia foc casa

Proprietatea de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills a fost la un pas de a fi rasă de pe fața pământului de incendiul devastator Woolsey Fire. Starurile au plătit pompieri privați ca să le apare casa.

Noi imagini arată cât de aproape au fost Kim Kardashian și Kanye West de un dezastru. Proprietatea lor în valoare de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills a scăpat ca prin urechile acului de flăcările devastatoare ale incendiului Woolsey Fire care a făcut ravagii în sudul Californiei. Pompierii au făcut eforturi supraomenești pentru a opri înaintarea flăcărilor și pentru a limita daunele.

Imaginile aeriene publicate de TMZ arată proporțiile imense ale dezastrului și felul în care proprietatea celor două staruri a scăpat de incendiu.

Potrivit tabloidului online american, Kim și Kanye au angajat o echipă privată de pompieri care a lucrat non-stop pentru a opri extinderea incendiului în cartier, iar vecinii celor două staruri le-au mulțumit pentru că astfel ei le-au salvat și casele lor.

Starleta în vârstă de 38 de ani a scris săptămâna trecută pe Twitter despre înaintarea incendiului spre locuința ei: "Am auzit că flăcările au ajuns la proprietatea noastră din Hidden Hills, dar acum s-au mai domolit și s-au oprit pentru moment.
Acum nu pare că se va înrăutăți. Mă rog ca vântul să țină cu noi. Dumnezeu e bun. Mă rog ca toată lumea să fie bine."


După ce au fost evacuați, Kim Kardashian și Kanye West și-au retras întreaga echipă de securitate de pe proprietatea înconjurată de flăcări. Săptămâna trecută, starleta și-a arătat, la gala People's Choice Awards din Santa Monica, aprecierea pentru cei care au luptat cu incendiul. "Oricât de oribil ar fi, e uimitor să vezi spiritul cu care fiecare s-a implicat.
Așa că tot ce putem face e să ajutăm mai multe organizații - nicio formă de ajutor nu este prea mică. Trebuie să continuăm să ne ajutăm unii pe alții în aceste vremuri de încercare"
, a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod