Cum arată vedetele din filmele romantice ale anilor '80-'90: 11 femei celebre care sunt frumoase și acum

Au trecut repede anii în care Jennifer Grey, Michelle Pfeiffer și Julia Roberts erau cap de afiș în cele mai apreciate filme. Iată cum arată acum vedetele din filmele romantice ale anilor '80 și '90!

Orice film cu Julia Roberts pe afiș avea succes garantat în anii '90. Zâmbetul inconfundabil și talentul său au transformat-o într-una dintre cele mai importante vedete de la Hollywood. Roberts a fost, de fapt, exponenta unui val de actrițe talentate care s-au remarcat în deceniile care au precedat anii 2000.
Toate aveau un stil și un tip de frumusețe naturală, combinația perfectă care se potrivea de minune cu filmele romantice, la mare modă atunci.

Producțiile romantice aveau un succes uriaș în anii '80 și '90, grație, în mare parte, unei generații de actrițe foarte apreciate atunci. Jennifer Grey, Holly Hunter, Michelle Pfeiffer, Winona Ryder și Sandra Bullock sunt câteva dintre starurile care au cucerit aprecierea a milioane de fani. Multe dintre ele sunt și astăzi în prim-plan, altele au ieșit din lumina reflectoarelor, dar toate au ceva în comun: arată foarte bine și acum!
1 din 12

Michelle Pfeiffer, 62 de ani

"The Fabulous Baker Boys" (1989), "The Age of Innocence" (1993), "Up Close & Personal" (1996), "One Fine Day" (1996), "The Story of Us" (1999)
30 Aprilie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod