Cum arată acum vedetele din filmele copilăriei noastre: Actorii pe care i-am adorat toți

E imposibil să nu simți nostalgia pe care o provoacă aceste imagini: aceștia sunt actorii pe care, indiferent de generația din care fac parte, i-am adorat în copilărie.
Filme precum "Familia Adams", "Ace Ventura" și "Casper" au cucerit generații de copii și n-ar fi avut un succes atât de mare dacă nu ar fi beneficiat de interpretarea unor actori emblematici. Iar mulți dintre aceștia erau și ei copii sau adolescenți. De fapt, Macaulay Culkin, Christina Ricci și multe alte staruri care adunau milioane de copii în sălile de cinema și în fața televizoarelor au crescut și s-au maturizat odată cu publicul lor.

Timpul nu stă pe loc, iar starurile copilăriei noastre s-au schimbat mult după mai bine de trei decenii de la momentul lor de apogeu.
Alții, mai norocoși, nu sunt foarte diferiți. Bright Side ne ajută să vedem cum arată astăzi actorii care ne-au încântat în filmele preferate din anii copilăriei noastre.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod