Cum arată acum vedetele din anii '80 și '90: C. C. Catch e total schimbată

În anii '80 și '90 erau printre cei mai cunoscuți oameni din lume. Astăzi, doar câțiva dintre ei au rămas în prim-plan. Iată cum arată acum!
În anii '80 și '90 erau printre cei mai cunoscuți oameni din lume. Astăzi, doar câțiva dintre ei au rămas în prim-plan. Iată cum arată acum!

Generațiile care au crescut cu idolii din perioada '80-'90 au depășit vârsta de 40 de ani și se îndreaptă spre borna celor 60 de ani. Numele starurilor care străluceau atunci nu mai sunt în centrul atenției astăzi, dar piese precum "You’re My Heart, You’re My Soul" și "Cause You Are Young" sau filme precum "Familia Adams" și "Crocodile Dundee" încă mai sunt căutate pe internet.

De la momentul lor de apogeu s-au scurs mai multe decenii, iar tinerele vedete s-au maturizat, au îmbătrânit și arată altfel acum.
Câțiva dintre idolii de altădată au reușit să se mențină în prim-plan, dar cei mai mulți dintre cei care odinioară aveau toată lumea la picioare s-au retras și mai activează doar ocazional.

După o perioadă lungă cu apariții restrânse, vedetele din anii '80 și '90 arată altfel acum. Bright Side surprinde schimbările prin care au trecut Kelly McGillis, C. C. Catch, Dieter Bohlen, Thomas Anders și alte nume importante din deceniile trecute.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod