Cum ar arăta bărbații celebri dacă ar rămâne fără păr: 15 chelioși simpatici

Părul joacă un rol important în aspectul fizic al unei persoane. La fel de bine o face și absența lui, dovadă că acești bărbați celebri ar arăta la fel de bine și cu chelie.

Un studiu realizat în 2012 de cercetătorul Albert E. Mannes, de la Universitatea din Pennsylvania, arăta că bărbații cu chelie sunt văzuți drept oameni de succes și persoane dominante, iar femeile îi consideră mai atrăgători. În plus, bărbații cu chelie sunt considerați foarte inteligenți, potrivit femeilor participante la studiu.

Cu toate acestea, niciun bărbat nu-și dorește să aibă chelie, dar dacă i se întâmplă asta, trebuie să se împace cu situația.
Însă nu întotdeauna pierderea părului reprezintă o "năpastă" - unora chiar arată mai bine fără păr, iar staruri precum Jason Statham, Vin Diesel, Dwayne "The Rock" Johnson și Prințul William demonstrează că și bărbații care au chelie sunt atrăgători.

Pentru a dovedi că bărbații cu chelie sunt foarte sexy, Bright Side a făcut un exercițiu de imaginație, propunându-ne să vedem cum ar arăta câțiva actori importanți dacă s-ar rade pe cap. Iată cum ar fi dacă Tom Cruise, Jason Momoa, Leonardo DiCaprio și alți bărbați celebri ar avea chelie!
1 din 16

Tom Cruise

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod