Cum ar arăta 15 bărbați celebri cu chelie dacă ar avea păr

Cum ar arăta Prințul William, Bruce Willis, Jason Statham și alți bărbați dacă n-ar avea chelie? Unii ar avea de ce să se gândească la un implant de păr, altora le stă mai bine așa.

Pentru mulți e o năpastă, dar pentru unii bărbați chelia a devenit un element important al aspectului și popularității lor. Pierderea părului nu i-a afectat deloc, dimpotrivă - îi face să arate mai atractivi, mai puternici și mai inteliegenți. Lumea s-a obișnuit cu ei cu chelie, iar un implant de păr ar schimba dramatic percepția lor vizuală.
Și nu neapărat în bine!

E de ajuns să încerci să ți-i imaginezi pe Bruce Willis, Vin Diesel sau Dwayne Johnson cu păr și vei înțelege că și dacă le-ar sta la fel de bine, parcă și-ar pierde mult din șarmul pe care îl au. Cu banii pe care îi au, ar putea oricând să-și facă un implant de păr, însă n-ar avea nimic de câștigat, dimpotrivă: look-ul lor este perfect, iar lumea îi adoră așa.

Bright Side a realizat câteva simulări interesante, demonstrând prin imagini editate digital cât de mult contează părul în aspectul fizic al oricărei persoane.
Și, contrar așteptărilor, se dovedește că sunt bărbați care arată mai bine fără podoaba capilară decât cu ea.
1 din 16

Jason Statham

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod