Complicatul caz în care e târâtă Hilary Duff: Vedeta a fost dată în judecată de un fotograf care i-a pozat copilul în parc

Actrița americană este acționată în justiție de un fotograf despre care a spus că e un „ciudat“ și „prădător“ fiindcă i-a pozat copilul în parc fără acordul ei. Acesta reclamă că Duff i-a afectat reputația.
I se poate întâmpla oricui: te duci cu copilul în parc și la un moment vezi că un bărbat îl fotografiază. Reacția oricărui părinte de a-i cere explicații necunoscutului și de a reclama un abuz este firească.

Asta a pățit actrița și cântăreața americană Hilary Duff, numai că situația ei s-a complicat în urma unui astfel de incident, petrecut anul trecut, în timp ce băiețelul său juca fotbal într-un parc.

Cum a început scandalul


Darryl Wilkins a depus vineri o plângere împotriva vedetei la Curtea Supremă de Justiție din Los Angeles, acuzând-o că i-a adus grave prejudicii reputației sale după ce l-a numit "prădător de copii" într-o înregistrare video în care ea a surprins incidentul.

Actrița în vârstă de 33 de ani a postat pe Instagram, pe 22 februarie, înregistrarea video. Imaginile redau cearta cu Wilkins și în care îi spune "cât de ciudat este" să-l fotografieze pe fiul ei, Luca, atunci în vârstă de șapte ani, în timp ce se juca cu un alt copil.

Wilkins i-a spus că își exersa aptitudinile de fotograf și nu avea nicio intenție ilegală.

"Du-te să-ți exersezi talentul de fotograf pe adulți! Ciudatule! Legile trebuie schimbate! Ăsta vânează minori! Dezgustător!", spune ea în înregistrarea pe care a făcut-o publică.

Duff l-a acuzat pe Wilkins că este membru al unei echipe de paparazzi, ipoteză mai plauzibilă, dar pe care va trebui să o dovedească în instanță.

Potrivit documentelor depuse în instanță și publicate de Daily Mail, Wilkins a dat-o în judecată și pe Wendy Williams, de la "Talk WWW Production", precum și compania Fox Broadcasting, pentru că au difuzat în talk show-ul menționat unele din imaginile surprinse de Duff.

Ce spune legea în SUA


Conform legislației americane, oricine poate face fotografii oricui pe spațiul public, de exemplu într-un parc. Excepție fac doar situațiile care se încadrează la hărțuire sau urmărire.

În imaginile surprinse de Duff, aceasta îi cere în mod repetat lui Wilkins să nu-i mai fotografieze copilul, iar el insistă că este legal să-l pozeze. "Ca de la om la om... poți, te rog, să nu-l mai fotografiezi pe copilul meu jucând fotbal în dimineața asta?", i-a cerut ea, după ce l-a întrebat pe Wilkins cine e și de ce îi pozează fiul.

"Păi, fac poze.
Exersez fotografia și n-am venit aici ca să te sperii sau altceva. Paranoia ta e nejustificată"
, îi răspunde Wilkins.

Duff îi spune apoi că este "un factor neliniștitor" faptul că este implicat un copil de șapte ani.

Cearta continuă, iar Duff îl previne că le va arăta imaginile celor 15 milioane de admiratori ai săi de pe Instagram ca să vadă toată lumea "cât de ciudat" e ceea ce face el într-o dimineață de sâmbătă. "Ciudat pentru cine?", îi răspunde fotograful. "Pentru toți părinții acestor copii", spune Duff, făcând referire la ceilalți minori aflați la locul de joacă.

La un moment dat, Wilkins pune mâna în fața camerei ei și filmarea se încheie.

Ipoteza unui mic șantaj


Wendy Williams, chemată și ea în judecată, a difuzat în emisiunea sa imaginile surprinse de Duff, iar după ce Wilkins întreabă "Ciudat pentru cine?", realizatoarea a spus: "Ciudat pentru mine, domnule. Dacă practici fotografia, de ce nu te duci într-un parc să pozezi păsări și fluturi?".

Ea a adăugat că e posibil ca Wilkins să nu o fi recunoscut pe Hilary Duff și să fi încercat să obțină niște bani de la ea.

"Cash-ul e la putere", a spus Williams, adăugând că Duff ar fi trebuit să-i dea niște bani și să scape de el.

Acest lucru e mai complicat acum, după ce Wilkins a făcut apel la justiție, susținând că a fost denigrat. El spune că Duff i-a distrus imaginea numindu-l "prădător de copii", iar Williams a contribuit la defăimarea sa prin repetarea spuselor actriței.



Wilkins susține că își regla camera foto în parc și că nu este un pedofil sau prădător de copii, încercând să facă poze ca fotograf, nu ca agresor sau paparazzo. El reclamă, totodată, faptul că Wilkins și Duff știau că propagarea acestui subiect pe rețelele de socializare și în emisiunile de televiziune vor dezvolta povestea în întreaga Americă, iar acuzațiile false la adresa sa i-au afectat negativ reputația. Postarea actriței pe Instagram a strâns peste două milioane de vizionări.

Un alt episod cu un fotograf


Duff și Williams nu au făcut niciun comentariu despre acțiunea deschisă în instanță pe numele ei. Prima înfățișare în acest proces va avea loc pe 30 iunie.

Luca, acum în vârstă de opt ani, este fiul actriței cu primul ei soț, Mike Comrie.

Ea mai are o fiică, Banks, în vârstă de doi ani, cu actualul soț, Matthew Koma, iar acum e însărcinată din nou.

Citește și: 8 copii de vedete care au crescut de nu-i mai recunoști


Nu este prima dată când Hilary Duff se ia de fotografii care îi pozează copiii, notează Daily Mail. În 2018, actrița a postat pe Instagram un bărbat despre care a susținut că a urmărit-o de la terenul de fotbal al fiului ei până la casa surorii sale și a continuat să o supravegheze timp de mai multe ore. "Mi se face rău când oamenii spun că trebie să ai parte de asta când ești vedetă. Asta se întâmplă în fiecare zi, în fiecare lună și pur și simplu nu este OK", a scris Duff.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod