Charlize Theron a făcut depresie după ce s-a îngrăşat pentru un rol: „I-am zis doctorului că mor“

Actriţa în vârstă de 41 de ani a mărturisit că a avut o depresie severă după ce s-a îngrăşat pentru rolul din următorul ei film, „Tully“.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Charlize Theron nu ezită să dea tot ce poate pentru un rol. Iar asta înseamnă că este în stare să-şi sacrifice silueta şi chiar să-şi rişte sănătate şi să se îmgraşe, precum în "Monster", rolul care i-a adus Oscarul. Aşa a făcut şi pentru interpretarea din "Tully", film care va fi lansat anul viitor.

Actriţa sud-africană a vorbit într-un interviu publicat de revista Variety despre cum a resimţit această experienţă şi a mărturisit că nu i-a fost deloc uşor.

În 2002, când a filmat pentru "Monster", Charlize era cu 15 ani mai tânără, aşa că să ia în greutate şi apoi să slăbească nu a fost un efort colosal pentru organismul ei. Acum, însă, la 41 de ani, această fluctuaţie de greutate a zdruncinat-o mental şi a resimţit "brutal în toate sensurile" modificările de greutate, a dezvăluit ea.

Charlize s-a îngrăşat pentru a interpreta rolul unei mame cu trei copii în filmul regizat de Jason Reitman. Vedeta a spus că după ce a jucat în "Atomic Blonde" şi-a dorit un film mic, cu un rol în care "să se piardă pe sine".
A vorbit cu Reitman şi au stabilit să se transpună total în acest rol, asta însemnând să se îngraşe. A acceptat, dar a fost foarte greu. "De data asta s-a resimţit în sănătatea mea. Zahărul m-a băgat în depresie. Am fost bolnavă. Nu reuşeam să mai slăbesc. L-am sunat pe medicul meu şi i-am zis: <<Cred că mor>>. Iar el mi-a spus că am 41 de ani şi să mă liniştesc", a mărturisit Charlize.

Nu doar fluctuaţiile de greutate i-au creat probleme actriţei.
În timp ce filma pentru "Atomic Blonde", producţie pe care a promovat-o în această vară, ea s-a lovit la genunchi şi în zona coastelor şi a fost nevoită să urmeze un tratament dentar special, relatează Daily Mail. "S-a întâmplat în prima lună de antrenament. Am avut dureri mari de dinţi, cum n-am avut în toată viaţa mea. A fost cumplit. Când vrei să fii în cea mai bună formă fizică pentru lupte, e greu", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod