Charlie Hebdo o ia peste picior pe Simona Halep: O româncă a câştigat la Roland Garros - "Fier vechi, fier vechi"

Publicaţia franceză de satiră Charlie Hebdo a ironizat triumful Simonei Halep la turneul de la Roland Garros.

Charlie Hebdo a publicat o caricatură în care o persoană ridică trofeul deasupra capului, spunând "Fier vechi, fier vechi".



În ianuarie 2015, redacţia revistei Charlie Hebdo din Paris a fost atacată de terorişti, după ce a devenit ţinta unei serii de ameninţări, în urma publicării unor caricaturi cu profetul Mahomed. În urma atentatului au murit 12 persoane.

Caricaturile din Charlie Hebdo au devenit şi mai controversate după atacul asupra redacţiei, iar criticii publicației sunt de părere că din această cauză a scăzut tirajul.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat turneul de la Roland Garros după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un turneu grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă o astfel de competiție după Viriginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open. 

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod