Channing Tatum și Zoe Kravitz, cel mai nou cuplu de la Hollywood: „Sunt fericiți și nu mai vor să-și ascundă relația”

Channing Tatum și Zoe Kravitz formează cel mai nou cuplu de la Hollywood.
Cei doi actori celebri nu mai sunt preocupați să-și ascundă relația de ochii lumii. Ei au fost fotografiați împreună, la o plimbare prin New York.

O sursă a declarat pentru People că Channing Tatum și Zoe Kravitz sunt „mai relaxați” în ceea ce privește relația lor și nu mai au de gând să se ascundă de public.

Citește și: Un alt gest minunat al lui Keanu Reeves. Le-a oferit cascadorilor din „John Wick” ceasuri Rolex personalizate


„În ultima vreme sunt mai relaxați”, a dezvăluit o sursă pentru revista People. Tatum, în vârstă de 41 de ani, și Kravitz, de 32 de ani, au petrecut timp împreună în New York.
Cei doi au fost fotografiți în timp ce se plimbau pe stradă, ținându-se de mână.




„Nu le pasă de lume și nu mai vor să-și ascundă relația. Este evident că sunt foarte fericiți”, a mai spus sursa citată.

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi actori a apărut în luna ianuarie a acestui an, când Zoe i-a propus lui Tatum să apară în filmul său de debut ca regizor, „Pussy Island”.
La acea vreme, o persoană din anturajul lor a dezvăluit că relația lor este „platonică”. 

Dar în luna august a fost confirmat faptul că Tatum și Kravitz formează un cuplu, după ce au fost văzuți plimbându-se cu bicicletele, au vizitat muzee și au ieșit împreună la cafenele.

În septembrie, cele două staruri au participat la Gala Met 2021, dar au ajuns la eveniment separat. Însă la finalul evenimentului au fost văzuți plecând împreună pentru a participa la petrecerea de după gală, unde „nu și-au putut lua mâinile unul de pe celălalt”, a dezvăluit o sursă pentru People.


Zoe Kravitz s-a căsătorit în iunie 2019 cu actorul Karls Glusman.
Vedeta din „Big Little Lies” a depus cerere de divorț pe 23 decembrie, iar divorțul a fost finalizat în luna august a acestui an.

„Separările, despărțirile sunt triste, dar în același timp sunt și frumoase. Au acel gust dulce-amărui, de început și sfârșit. Este o situație complexă, când avem inima frântă și suntem triști că am pierdut ceva și entuziasmați pentru ceea ce ne rezervă viitorul”, a declarat actrița într-un interviu pentru publicația Another.

Channing Tatum a avut o relație cu cântăreața Jessie J după divorțul de actrița Jenna Dewan.
Ei au divorțat în anul 2019, după o căsnicie de nouă ani și au împreună o fiică pe nume Everly.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
27 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod