Centenarul feminin: 10 femei celebre care se bucură de viață la 100 de ani

Te-ai gândit vreodată cum te-ai descurca în locul unui bătrân pe care îl întâlnești întâmplător pe stradă? Ai putea măcar să-ți imaginezi cum ar fi să ai 90 de ani și în jurul tău totul să fie nou, într-o permanentă și rapidă schimbare? Cum te-ai adapta? Cum ai îndeplini sarcini banale, care acum sunt atât de simple și cu care poți jongla fără să simți că faci mare efort? Tinerețea nu ține o veșnicie, știm bine asta și o vedem pe chipul nostru cu fiecare an în plus în care ne bucurăm de viață, mai ales dacă nu avem grijă la dietă și nu facem mișcare.


Dar să știi că bătrânețea nu este, n-ar trebui să fie, o năpastă, o condamnare la neputință. Iar aceste femei celebre demonstrează că orice om poate rămâne, oricât de paradoxal ar suna, tânăr până la adânci bătrâneți. Sunt femei legendare nu doar pentru realizările lor importante, ci și pentru vârsta la care reușesc să facă lucruri incredibile. Este uimitor cum reușesc să-și păstreze luciditatea, puterea și, nu în ultimul rând, frumusețea.

Fotografiile lor din tinerețe și din prezent ne arată de ce merită să deprindem arta de a trăi simplu și să prețuim fiecare zi din viața noastră.



Foto: Bright Side
1 din 11

Olivia de Havilland, 102 ani

A fost una dintre cele mai importante actrițe la timpul ei. Acum Olivia de Havilland face parte dintre ultimii supraviețuitori ai "Epocii de aur" a Hollywood-ului clasic. A jucat în 49 de filme și a rămas o figură însemnată a cinematografiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod