Ce titlu va primi Kate Middleton când Prințul Charles va deveni rege. Nu va mai fi Ducesă de Cambridge

Kate Middleton nu va mai fi Ducesă de Cambridge când Prințul Charles va deveni rege. Titulatura sa se va schimba și atunci când soțul său, Prințul William, va urca pe tron.
Titlurile purtate de membrii Familiei Regale se schimbă pe măsură ce avansează pe linia succesiunii la tron. Iar acest lucru este valabil și în cazul lui Kate Middleton, al cărei titlu va fi unul complet diferit după ce Prințul Charles va deveni rege. Titulatura sa va fi schimbată și atunci când soțul său, Prințul William, va deveni Regele Marii Britanii.

Citește și: De ce mariajul Prințului William cu Kate Middleton este diferit de alte mariaje din cadrul familiei regale


Când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu zece, ea a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a titlurile de Ducesă de Cambridge, Contesă de Strathearn și Lady Carrickfergus. Titlul lui Kate se va schimba atunci când Charles va fi rege, pentru că Wiliam va urca pe linia succesiunii la tron, devenind Prinț de Wales, titlu care în prezent este deținut de Charles.
Prin urmare, Kate va deveni oficial Prințesă de Wales.


Această titulatură i-a aparținut ultima dată Prințesei Diana, mama lui William și Harry. Titlul ar fi trebuit să fie primit de Camila Bowles, Ducesă de Cornwall, după căsătoria cu Charles, dar l-a refuzat din respect pentru Prințesa Diana.

Privind în viitor, titlul pe care Kate Middleton îl va primi după ce William va deveni rege este acela de regină. Cel mai probabil, va fi cunoscută drept Regina Catherine, însă va fi numită Regină Consoartă, denumirea oficială purtată de partenerul de viață al monarhului.

În cazul în care, la vârstă înaintată, Kate va supraviețui soțului său și Prințul George va deveni rege, ea va avea opțiunea de a se numi „Regina Mamă”, așa cum s-a întâmplat în cazul mamei Reginei Elizabeta a II-a.
„Atunci când Prințul George va fi Rege, ea poate alege să se numească Alteța Sa Regală Regina Catherine, Regina Mamă”, a declarat istoricul regal Marlene Koenig, potrivit cosmopolitan.com


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod