Ce se întâmplă cu Selena Gomez? Vedeta e internată într-o clinică psihiatrică

Cântăreaţa a fost spitalizată după două episoade de cădere nervoasă suferite în ultimele două săptămâni. În prezent, ea se află într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale.

Selena Gomez a primit în două rânduri tratament de specialitate după ce a suferit de fiecare dată o cădere psihică, la câteva săptămâni după ce în presă au apărut informații că Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, anunță TMZ.

Primul episod a avut loc în ultima săptămână din luna septembrie, la locuința vedetei în vârstă de 26 de ani. Ea a fost internată atunci la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine.

Artista a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar analizele au indicat un număr alarmant de mic de leucocite în sânge, a declarat o sursă pentru TMZ.

După câteva zile, Selena Gomez a ieșit din spital, dar a fost internată din nou după ce alte analize sagvine au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică. Ea a fost mutată apoi într-o clinică psihiatrică de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde este ținută sub supraveghere, scrie site-ul citat.

Selena Gomez a mai fost internată și în 2014 într-o clinică de dezintoxicare.

Cu câteva zile înainte, vedeta le-a mărturisit fanilor, într-un live de o oră pe Instagram, că depresia a făcut parte din viața ei timp de cinci ani.
"Depresia și anxietatea au fost înaintea a tot ce am făcut în viața mea, în orice lucru", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod