Ce s-a întâmplat cu fetele frumoase din serialele anilor '90: Lara Flynn Boyle e complet schimbată

În anii '90 serialele în care jucau aveau un succes nebun, iar ele erau printre cele mai frumoase fete din lume. Acum aproape toate arată altfel.

În '90, când internetul nu era atât de dezvoltat, serialele erau poate mai apreciate ca acum, iar personajele feminine deveneau modele pentru milioane de tineri. Erau anii în care tinerii își urmăreau idolii la MTV și în revistele colorate, anii în care lipeau pe pereți posterele vedetelor preferate.

S-au dus 30 de ani de atunci și realitatea este cu totul alta acum. Bright Side ne arată ce s-a întâmplat cu fetele frumoase din serialele anilor '90.
1 din 9

Cybill Shepherd, "Moonlighting/Maddie și David"

Actrița a interpretat-o pe Maddie Hayes, personajul principal al serialului "Moonlighting" ("Maddie și David"), un fost model care devine manager și detectiv al unei agenții în care lucrează cu un partener șugubăț și priceput, David, interpretat de Bruce Willis. A fost un rol memorabil pentru Cybill, care a câștigat o mulțime de fani, dar și două premii GLobul de Aur.
Cybill are 69 de ani și continuă să joace în filme, dar n-a mai ajuns niciodată la succesul pe care l-a obținut cu "Moonlighting". În imaginea din dreapta este o secvență din ultimul rol al actriței, în filmul "Being Rose" (2017).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod