Ce nu face Kim Kardashian ca să vândă un parfum! S-a pozat iar dezbrăcată

Starleta americană nu pierde nicio ocazie să-şi mai facă un selfie. Şi dacă asta-i aduce bani mai mulţi, renunţă şi la haine.

Chiar dacă nu este un model în materie de siluetă ideală, Kim Kardashian n-are emoţii în ceea ce priveşte apsectul ei fizic şi continuă să bombardeze reţelele de socializare cu selfiurile sale în care are tot mai puţin de ascuns. Aflată în statul american Wyoming, în timp ce Kanye West lucrează la înregistrarea unor materiale muzicale noi, Kim s-a pus şi ea pe treabă, aşa cum se pricepe cel mai bine - postând pe Instagram o fotografie nud prin care promoveză noul său parfum, KKW Body.

În imaginea publicată pe contul său, vedeta în vârstă de 37 de ani, mamă a trei copii, îşi etalează formele generoase, acoperindu-şi zonele intime cu braţele. Sticlueţele de parfum au forma corpului ei celebru, iar la începutul lunii Kim a prezentat procesul prin care mulajul de pe silueta sa a fost reprodus pentru a crea recipientele, relatează Daily Mail.

Cu câteva ore înainte de a posta selfie-ul nud, Kim Kardashian a dezvăluit cum îşi menţine silueta. Ea a scris, într-o postare pe blogul său, KimKardashianWest.com, intitulată "Ce să mănânci înainte şi după exerciţii", că preferă să consume carbohidraţi, deşi aceştia sunt consideraţi o cauză a kilogramelor în plus. Vedeta care se pregăteşte cu antrenoarea Melissa "Mel" Alcantara, a explicat că mănâncă carbohidraţi simplu, precum cartofii dulci, şi cantităţi mici de grăsimi şi proteine, precum carnea de pui.

Ea a adăugat că legumele trebuie să facă parte din fiecare meniu, pentru a ajuta la absorbţia proteinelor, a grăsimilor şi a carbohidraţilor. Totodată, ea a precizat că trebuie evitate alimentele procesate, iar dieta trebuie să fie axată pe consumul de produse cu valoare nutriţională, precum cartofii dulci.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod