Casa pe care Rihanna vrea să o cumpere cu peste 18 milioane de dolari: Vedeta e atrasă de ocean

Rihanna își dorește mult o locuință pe malul oceanului. E posibil ca ea să închirieze vila pe perioada verii, contra unei sume imense, și apoi să se decidă dacă o cumpără sau nu.

Hamptons îi atrage ca un magnet pe clienții cu bani din New York. Tot mai multi milionari din metropola americană investec în Long Island, iar partea din nordul insulei a devenit o atracție pentru investitorii imobiliari din segmentul de lux.

Printre cei care vor să se mute aici se numără și Rihanna, care a pus ochii pe o vilă modernă. Ea ar fi dispusă să plătească 18,5 milioane de dolari, dar încă nu a luat o decizie. Surse din anturajul vedetei susțin că aceasta se gândește să achite 800.000 de dolari pentru a sta cu chirie pe perioada verii, după care să se hotărască dacă o cumpără sau nu.



Cu o suprafață utilă de 400 de metri pătrați, vila din Sagaponack are un atu irezistibil: plaja care oferă o priveliște splendidă a Atlanticului.

Rihanna își dorește mult să locuiască pe țărmul oceanului și se pare că aceasă proprietate a cucerit-o.

Casa are un living generos, o bucătărie simplă în care predomină albul, cu o insulă în mijloc, și un corp dedicat relaxării și divertismentului media. Dormitorul principal ocupă o întreagă aripă a casei, cu o baie cu spa și un living propriu.

Printre facilități se mai numără o izolație sporită, pereți despărțitori de oțel, lumini adaptive, o piscină și plaja privată.

Citește și: Ashton Kutcher și Mila Kunis lansează acțiunea „Prima Casă“.
Prețul pe care îl cer pentru o vilă din Beverly Hills



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod