Carantină de lux: Cum arată vila din Caraibe în care s-a autoizolat Robbie Williams după ce a fost depistat cu COVID-19

Robbie Williams plătește aproape 17.000 de euro pe noapte pentru a sta în vila luxoasă din St. Barts în care s-a autoizolat. Pentru acest tarif, are condiții de top.
E adevărat că noul coronavirus nu face diferența între țintele sale: săraci sau bogați, toți suntem vulnerabili în fața acestui inamic. Dar stilul de viață, condițiile în care trăim și situația financiară de care dispunem pot face diferența între bine și rău sau chiar între viață și moarte. Iar din acest punct de vedere, Robbie Williams e un exemplu elocvent.

Starul britanic în vârstă de 46 de ani s-a autoizolat într-o vilă de lux din St. Barts, pentru care plătește 15.000 de lire sterline pe noapte, mai exact 16.832 de euro, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.


Pentru acest tarif, vila oferă toate condițiile și spațiul de care au nevoie artistul, soția lui, Ayda Field (41 de ani), și cei patru copii - Teddy (opt ani), Coco (doi ani), Charlton (șase ani) și Beau (11 luni). Ei au la dispoziție o plajă privată unde se pot scălda în valurile oceanului, dar și o imensă piscină infinity.

Livingul spațios din care se poate vedea pisicina are canapele albe și mobilier din stejar. Tot aici se află un bar și o sală pentru servirea mesei.

Valet, chelner și menajeră la dispoziție


Vila are sală de finess și o baie modernă cu duș și cadă, iar trei dintre cele șase dormitoare sunt situate în căsuțe separate, fiecare având baie proprie.

Celelalte camere au garderobă amplasată în perete și paturi uriașe. Totodată, oaspeții au dispoziție internet Wi-fi, un birou și telefon.

În schimbul sumei imense pe care Robbie și familia sa o plătesc intră și serviciile personalului - un valet, un chelner și o menajeră, scrie Daily Mail.



Situată într-o zonă mirifică, vila este locul perfect pentru a te rupe de lume și a te bucura de soare, de cerul mereu senin și de apa oceanului.

Robbie Williams și familia lui au ajuns în Caraine la sfârșitul anului trecut. Ei au fost nevoiți să-și prelungească șederea după ce artistul a fost diagnosticat cu COVID-19.

Robbie nu are voie la plajă


"Robbie a fost destul de bolnav.

A rămas închis în vila în care stă cu familia. Nu-i cel mai rău loc din lume în care să stai în carantină, dar nu poate să meargă la plajă. Va trebui să stea în carantină 14 zile", a declarat o sursă pentru The Sun.

Citește și: Din Malibu în Miami. Cum arată casa de 10 milioane de dolari pe care a cumpărat-o Cindy Crawford


Luna trecută, Robbie a fost fotografiat la bordul unei ambarcanțiuni, purtând o mască de protecție, dar se pare că măsurile de precauție nu l-au ajutat să evite infectarea.

În septembrie, cântărețul care deține proprietăți și în Los Angeles și Malibu a anunțat că s-a mutat în Elveția după izbucnirea pandemiei, însă spre finalul anului s-a întors în Anglia.

"Sunt puțin maniac și m-am gândit unde aș putea să stau fără să iau coronavirusul. Și m-am gândit să stau șase luni pe Mont Blanc... e chiar plăcut aici", a declarat el, adăugând că este încântat să petreacă mai mult timp cu familia.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod