Brooke Shields, alături de fiica sa fashionistă la un vernisaj: Grier Henchy are 16 ani și iubește moda

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 Mai 2022
Brooke Shields și Grier Henchy, fiica sa în vârstă de 16 ani, au participat împreună la vernisajul expoziției „Role Modeling” din cadrul galeriei de artă Louis K. Meisel din New York.

Actrița în vârstă de 56 de ani și fiica sa au pozat în fața portretelor realizate de artista Tara Lewis, inspirate de influența vedetei americane asupra culturii pop a anilor '80.

Starul din „Laguna albastră” și fiica ei adolescentă s-au distrat la evenimentul de artă, s-au îmbrățișat și s-au lăsat fotografiate în ipostaze amuzante.

Brooke a purtat un costum de culoare roșie format din sacou și pantaloni, completat de un top cu aplicații strălucitoare. Ea a asociat look-ul cu o pereche de pantofi sport cu talpă groasă.

Într-o ținută similară cu cea a mamei sale, Grier a ales un costum cu imprimeu grafic în tonuri de gri, format din pantaloni și sacou supradimensionat. La fel ca mama sa celebră, adolescenta a asociat look-ul cu o pereche de pantofi sport.
Ea a adăugat un strop de culoare purtând o pereche de ochelari de soare cu ramă roz.


Lucrările de artă sunt o colaborare între Brooke Shields și artista Tara Lewis.

Expoziția, care este numită „Role Modeling” pentru a face aluzie la cariera de model a lui Shields, o prezintă pe actrița americană într-unele dintre cele mai cunoscute ipostaze și celebrează contribuția ei la cultura pop a anilor '80.

Brooke, care are de câteva decenii o carieră de succes în modeling și actorie, este probabil cel mai bine cunoscută pentru reclama din anii '80 la jeanșii Calvin Klein, pe care a realizat-o pe când avea doar 15 ani.

Ea a rostit în reclamă o replică devenită faimoasă: „Vrei să știi ce se află între mine și blugii mei Calvin? Nimic.”

Spotul publicitar a devenit rapid celebru și a fost foarte controversat, în special pentru că Brooke avea 15 ani la acea vreme. Reclama a fost interzisă de posturile de televiziune americane ABC și CBS.

La începutul acestui an, Shields a pozat topless într-o serie de fotografii pentru campania de primăvară a brandului Jordache.
Ea a recreat ședința foto din adolescență la mai bine de 40 de ani de la celebră reclamă Calvin Klein.

Ședința foto a fost realizată de fotograful de modă Cass Bird. Într-un interviu pentru People, actrița a vorbit despre parteneriatul cu brandul de modă și motivul pentru care a ales să pozeze topless. 

„Apreciez mai mult acum”, a spus ea despre campania de modă, făcând referire la reclama pe care a realizat-o când avea numai 15 ani. „Este o onoare să fiu reprezentată la vârsta mea. Este o înțelepciune care vine odată cu vârsta și acum simt că este mai puțin un job, ci mai mult un privilegiu”, a declarat Brooke pentru People.Nu este prima dată când vedeta își face apariția la un eveniment împreună cu fiica sa cea mică. Cele două au participat în toamna anului trecut la prezentarea colecției Salvatore Ferragamo din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, iar actrița a dezvăluit că Grier este pasionată de modă.

„Fiica mea cea mică iubește extrem de mult moda”, a declarat Brooke într-un interviu pentru People. 

„Dacă vreau să aflu unde mi-a dispărut o haină bună, pe care nu o mai găsesc în dulap, știu exact unde să o caut.
Este la ea!”, a adăugat actrița.


„Îmi spune 'A, am uitat să ți-o dau înapoi'. Iar reacția mea este 'De fapt, ai uitat și să mi-o ceri. Așa că să derulăm și mai în spate'”, a povestit amuzată actrița.

În timp ce Grier preferă să împrumute numai piese de designer din garderoba mamei sale, fiica cea mare a actriței, Rowan Francis Henchy, în vârstă de 18 ani, nu are același obicei.


„Grier are o slăbiciune pentru etichete. Cealaltă (n. red Rowan) nu este deloc așa. Îmi spune adesea 'Mama, pentru mine nu contează'. Sunt complet opuse”, a dezvăluit Brooke.

Deși Rowan nu are obiceiul de a împrumuta prea des din hainele mamei sale, ea a purtat anul trecut una dintre rochiile faimoase ale acesteia la balul său de absolvire.

În 1998, când actrița a fost nominalizată la Globurile de Aur, a atras toate privirile purtând o rochie roșie cu umerii goi. Fiica sa cea mare a ales să poarte aceeași rochie la balul de absolvire.

„Am simțit că a fost o noapte specială atunci când am fost nominalizată la Globurile de Aur și am purtat această rochie în 1998.
Dar nimic nu m-ar fi putut pregăti pentru emoțiile pe care le am văzând-o pe fiica mea purtând aceeași rochie la balul de absolvire. Sunt o mamă mândră!”, a scris actrița pe Instagram, unde a postat imagini cu ea purtând rochia roșie la Gala Globurilor de Aur 1998 și cu fiica sa purtând aceeași rochie la balul de absolvire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod