Britney Spears se bucură că este „o femeie liberă”: A postat fotografii nud pe Instagram

Britney Spears a postat din nou pe Instagram imagini în care apare complet goală.
Cântăreața în vârstă de 40 de ani pare să se bucure de libertatea nou dobândită, după ce mulți ani s-a aflat sub controlul strict al tatălui său.

„Energia de femeie liberă nu s-a simțit niciodată mai bine”, a scris starul pop. Ea a publicat două imagini în care nu poartă nimic altceva în afară de o pereche de șosete albe până la genunchi și un colier de tip choker asortat.

Citește și: 14 actori care s-au certat în timpul filmărilor. Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall se urăsc în continuare


În imaginile nud, Britney a folosit emoticoane în formă de inimioare și flori pentru a-și acoperi zonele intime.

Cântăreața, care a recunoscut recent că a citit comentariile de pe Instagram și a realizat că „oamenii sunt plini de ură”, a blocat comentariile la cele mai noi postări ale sale de pe rețeaua de socializare.

Spears, care este deținătoarea unui premiu Grammy, a publicat des în ultimul an imagini în care apare topless sau complet goală. De asemenea, ea publică filmulețe în care apare dansând în fața camerei.

În luna septembrie a anului trecut, după ce tatăl său, Jamie, a fost suspendat din rolul de tutore, ea a celebrat momentul distribuind pe social media o serie de fotografii nud realizate în timpul unei vacanțe exotice alături de logodnicul său, antrenorul de fitness Sam Ashgari.

Deși cântăreața se bucură de statutul său de femeie liberă, fanii ei s-au arătat îngrijorați de comportamentul său bizar.
În luna august a anului trecut, ea a publicat o serie de mesaje ciudate pe contul său Instagram, însoțite de o imagine în care apare topless, acoperindu-și sânii cu mâinile.

„Părinți... copiii voștri au început școala?? Aveți grijă să le puneți la pachet prânzuri minunate și vă rog să aveți grijă ce gustări le dați copiilor, pentru că s-a dovedit că gustările sănătoase sunt bune pentru sănătatea copiilor și starea lor mentală. Știu, știu, sunt informații inutile pentru unii dintre voi, dar nu se știe niciodată!! Dumnezeu să binecuvânteze Murica (n.r. America)”, a adăugat artista.

La scurt timp după postare, secțiunea de comentarii a fost inundată de mesaje care exprimau îngrijorarea fanilor pentru starea cântăreței.

Un fan a scris că postarea i se pare „cu adevărat ciudată și dificil de privit”, iar altul a adăugat că „nu are niciun sens”.
Un alt user i-a recomandat „pune o bluză pe tine, ești mamă!”.

Fie că a fost sau nu inspirată de reacțiile primite, Britney a șters postarea și în locul ei a publicat o imagine alb-negru cu un copil care arată degetul mijlociu.

De curând, artista a decis să nu o mai urmărească pe sora sa pe Instagram. Ea a acuzata-o în trecut pe Jamie Lynn Spears că nu a făcut nimic să o ajute pentru a se elibera de sub controlul tatălui lor, Jamie. Britney este supărată și pe mama sa, Lynne, despre care a spus că a venit cu ideea curatelei.

„Tata a început tutela în urma cu 13 ani, dar ce nu știu oamenii este că mama a fost cea care i-a dat ideea!! Nu voi primi niciodată acei ani înapoi.
Mi-a distrus viața în secret”, a scris Britney într-o postare de pe Instagram, pe care apoi a șters-o.

Cântăreața a criticat-o și pe Christina Aguilera pentru a că a refuzat să vorbească public despre situația ei. „Îi iubesc pe toți cei care m-au susținut. Dacă refuzi să vorbești atunci când știi adevărul este echivalent cu a minți”, a scris Spears într-o postare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod