Bianca Drăguşanu, apusul unei vedete. De ce nu mai e la modă?

O imagine recentă a vedetei postată pe Instagram în care anunţă că e la cumpărături. Cui îi mai pasă?

Ea şi Gigi Becali au reprezentat vreme de peste un deceniu modelul de succes pentru tinerii din România. Criza economică, acuzaţiile de corupţie şi trimiterea la închisoare a patronului echipei Steaua, eşecul ultimelor două, trei generaţii de adolescenţi de a face trecerea spre piaţa muncii din cauza nivelului slab de pregătire din licee şi a scandalurilor legate de Bac, cumva a schimbat atât atitudinea adulţilor cât şi pe cea a generaţiilor tinere vizavi de modelele demne de urmat din societate.
Opinia publică a înţeles până la urmă că prostia se plăteşte în vreme ce vedetele TV preferate sufereau prin închisoare, părăsind micile ecrane.
Bianca Drăguşanu va continua să promoveze acel tip de femeie care atinge perfecţiunea prin intermediul bisturiului, care nu ştie să facă nimic şi care depinde întotdeauna de un bărbat sau altul.

Dar faptul că nu mai are succes, nu mai face audienţă, reprezintă un semnal că societatea se schimbă, iar ea nu mai are atât de mare influenţă asupra tinerelor aflate la început de drum.

1 Iulie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Sara pe 1 Iul 2015, 11:29
  la moda...

  Acum sunt la moda Țâganii lui Madalin Ionescu de la KanalD...cine draqu o fi stand sa se holbeze la taganoii aia care se cearta ore-n sir seara de seara , nu stiu?!!!! Madalin spune ca are audienta maxima!!!!

  1
  0

 • marieta pe 1 Iul 2015, 10:31
  ahahaha! asta apune si Raduleasca rasare

  Daca Dragusanu apune la 35 de ani, ce sa mai zicem de Radulescu Tiganu,la 46 de ani ,operata din cap pana in picioare incat nici nu o mai recunosti la fatza. Zici ca e Conchita Wurst. Ea nu mai apune niciodata? Amandoua au urmat acelasi traseu. Numai ca una si anume Tigani, a fost mai infipta, mai agresiva si mai ambitioasa.Cu alte cuvinte s-a descurcat mai bine in 'meserie'.

  2
  0

 • libra45 pe 1 Iul 2015, 09:24
  articlolul despre b dragusanu

  nu stiu cine a scris articolul dar nu cred ca e un model pt tinerele fete doar pentru pitipoance... nu se poate compara zic eu cu Romanita Iovan si nici cu Gigi Becali. fiecare este diferit in felul lui.

  1
  0

 • bob pe 1 Iul 2015, 09:24
  ha-ha..

  Daca ar vrea,ar sti ce sa faca si ar apare iar peste tot! Are experienta in scandaluri,are o groaza de cunoscuti,si multime de fani care ar ajuta-o. Are dreptate Kiki...nu mai vrea..

  1
  0

 • kiki pe 1 Iul 2015, 09:20
  adevaruri

  Sigur ca se schimba societatea...greu..f greu...dar s-a schimbat si ea. A vrut sa renunte la imaginea de Barbie,s-a focusat pe afacerea ei cu haine,parca,a vrut sa se aseze la casa ei...si cred ca asta se va intampla...va deveni o' Romanita Iovan' (adica fost manechin,care arata bine,castiga bine si nu se mai expune.)

  1
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod