Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au făcut debutul pe Instagram, fără voia lor: Prietena lor a publicat o imagine în care apar îmbrățișați

Actrița Leah Remini a postat un video pe Instagram în care apare o fotografie recentă cu Jennifer Lopez și Ben Affleck.
Remini a publicat pe contul său Instagram un video cu imagini surprinse cu ocazia zilei sale de naștere, în care au fost incluse numeroase fotografii realizate la petrecere, inclusiv o poză în care apare alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck.

„Am vrut să împărtășesc cu voi un mic filmuleț de la ziua mea de naștere pentru că am primit atât de multă iubire din partea voastră de ziua mea”, a scris Remini, care a împlinit 51 de ani pe 15 iunie.

Cunoscută pentru rolul din serialul de comedie „The King Of Queens”, Leah Remini este o prietenă apropiată a lui Jennifer Lopez, pe care cântăreața a cunoscut-o prin intermediul fostului său soț, Marc Anthony.


În fotografia alb-negru, care apare în secunda 32 a filmării, Affleck le cuprinde în brațe pe Lopez și Remini, iar ele îl îmbrățișează din lateral.
Jennifer ține mâna pe pieptul lui Affleck și își sprijină capul pe umărul lui. Nu se știe dacă Remini a inclus intenționat cadrul cu cei doi îndrăgostiți și dacă le-a cerut acordul să publice imaginea sau dacă a fost o greșeală.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au făcut încă nicio declarație despre relația lor pe conturile de social media. O sursă a declarat pentru People la începutul acestei săptămâni că  cei doi „sunt îndrăgostiți nebunește”.
Ei au format inițial un cuplu în 2002 și s-au logodit în același an, dar și-au anulat nunta programată în septembrie 2003 cu numai câteva zile înainte de ceremonie. În ianuarie 2004 au rupt logodna, dar au mai fost văzuți împreună în luna aprilie a aceluiași an.

„Chiar dacă despărțirea de acum mulți ani a fost devastatoare pentru Jennifer, nu a spus niciodată ceva rău despre Ben”, a declarat o sursă apropiată lui Jennifer despre conexiunea dintre cele două staruri.

„Vor să facă tot posibilul ca relația să funcționeze”, a mai spus sursa, potrivit people.com.

După ce Affleck, în vârstă de 48 de ani, s-a despărțit de actrița Ana de Armas în acest an, iar Jennifer Lopez a încheiat relația cu fostul sportiv Alex Rodriguez, cei doi au petrecut mult timp împreună și au fost fotografiați sărutându-se.

O altă sursă a dezvăluit că Ben i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui Jennifer, gemenii Max și Emme (13 ani).
„Încearcă treptat să se cunoască, iar totul pare să meargă bine”, a spus sursa.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod